hvordan man kan forbedre skønhedssalon luftkvaliteten - 3 trin til succes

Her er 3 trin til at forbedre skønhedssalon luftkvaliteten , der vil arbejde , og ikke kun holde din gentage kunderne kommer tilbage igen og igen , men vil tiltrække nye kunder ved at gøre din skønhedssalon navn et modeord over hele byen .

Du skal :
White board
. Computer .
Skrot papir .
En lille kreativitet .


1 .
Luk Døre-Mange saloner holde deres døre åbne . Så uanset om deres døre åbne i et indkøbscenter eller på ydersiden , de åbne døre leje i støj fra kunder , og /eller støj , røg , støv og snavs fra trafikken . Holde dørene lukket skaber et fristed , hvor kunder kan komme væk fra det hektiske tempo og protester i dagligdagen . Noget så simpelt som at lukke døren gør en masse for at forbedre skønhedssalon luftkvaliteten samt foretage din butik en mere rolig og afslappende sted at være .
2 .
regulere temperaturen og luftcirkulation-Hvis du nogensinde har haft til at sidde i et rum , der var enten for varmt eller for koldt , du ved, at det er ubehageligt , og er en oplevelse, som du husker med ærgrelse , og det er bestemt ikke en du er villig til at betale gentage . Indstilling af temperaturen , således at kunderne er komfortable , kan ikke undervurderes . Der bør også være en god luftcirkulation til at fjerne stuffiness . Korrekt temperatur kontrol og luftcirkulation vil også bidrage til at minimere fugt , som kan forårsage mug og meldug problemer , især under dræn .

3 .
Fjern Airborne Chemicals med et HEPA Purifier-Ofte vores næser kan lugte en skønhedssalon længe før vi ser det . De kemikalier , der anvendes i skønhed butikker er potent, og mange fordampe i luften nemt at oprette en lugt , der er både ubehagelige , men endnu vigtigere , usunde . Disse flygtige organiske kemikalier har vist sig at være usundt og farligt , når eksponeringen er hyppig eller langvarig . I en skønhedssalon , medmindre du gør noget din eksponering er begge dele. Ved hjælp af en højeffektiv partikel arrestere eller HEPA luftrenser med en indvendig filter specielt designet til at eliminere luftbårne kemikalier er et vigtigt skridt i forbedringen af skønhedssalonen luftkvaliteten . En ventilator uden filter vil simpelthen flytte kemikalier rundt , og åbne vinduer og døre tilføjer forurening frem fjerner dem .
Kosmetikere udsættes for disse kemikalier dagligt i mange timer , og risiko for både akutte og langsigtede sundhedsmæssige komplikationer på grund af de hyppige og længere tids eksponering . Så selv om at forbedre skønhedssalon luftkvalitet vil forbedre dine kunders oplevelse og hjælpe vokse din virksomhed , en af de vigtigste grunde til at forbedre skønhedssalon luftkvaliteten er for at beskytte dit helbred og sundhed på den anden skønhedspleje arbejder ved siden af dig i salonen .

gode råd og advarsler


 • En fremragende HEPA luftrenser til forbedring skønhedssalon luftkvaliteten tilbydes af PurerAir . com-det Healthmate Plus Purifier . Se det nu på http://purerair. com/healthmate_plus. html

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.