hvordan man kan spare papir derhjemme

Disse dage , er folk endelig hoppe på den grønne vogn . Jeg husker at lære at genbruge, genvinde og reducere , da jeg var i folkeskolen , men det lader til, at i de seneste år er det blevet en trend . Om folk bliver miljøvenlig , fordi det er rigtigt eller fordi det er trendy gør ikke noget : det er stadig at hjælpe vores jord . Her er nogle måder til at genbruge og reducere mængden af papir , du bruger i dit hjem . Hver eneste lille ting hjælper

Du skal bruge: .
Hvid bord
. Computer .
Skrot papir .
Lidt kreativitet .


1 .
Disse dage , næsten alle har en telefon eller PDA med at tage noter evner . Brug din memo eller note værktøjet på din telefon eller PDA til at gøre din indkøbsliste i stedet for at skrive det ned på en blok papir . Hvis du går dagligvarer en gang om ugen , sparer du 52 ark papir . Det er en lille , men effektive trin mod " gå grøn " i dit eget hjem .
2 .
Når du tager telefonen beskeder , skrive dem på en hvid bord i nærheden af telefonen i stedet for et ark papir . Jorden vil takke dig .

3 .
Genbrug dine papir indkøbsposer . Der er så mange ting , du kan gøre med , at brunt papir . Du kan dække lærebøger , wrap gaver , linje wastebaskets , smag popcorn ( se min relaterede artikel ) , modne tomater , beskytte en arbejdsstation fra at få rodet , eller gemme out-of -season mode .
4 .

Lad noter til din familie i Notesblok på din hjemmecomputer . Jeg vil ofte skrive en kort besked ved hjælp af stor skrift og efterlade vinduet åbent på min mands skrivebord . På den måde når han tænder sin skærm , som han altid gør , når han kommer hjem fra arbejde , vil han se mit budskab med det samme .

5 .
Hvis du skal bruge papir til at notere noget ned , skal du bruge bagsiden af en allerede trykt stykke papir eller bagsiden af en konvolut . Brug genbrugspapir når det er muligt . Bruger kun friske papir til vigtige ting som genoptages.
6 .
Snarere end at udskrive sider fra internettet , som du vil gemme , gemme dem som bogmærker eller udskrive dem til PDF ved hjælp af gratis . software som Primo PDF
7

Brug gamle aviser til at rense glas-det virker bedre end et stykke køkkenrulle for at eliminere striber .

gode råd og advarsler


 • Før smide papir , tror, at hvis der er nogen anden måde , du kunne bruge det først . Hvis ikke , skal du genbruge den .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.