hvordan man op med at ryge i livet

Rygning kan være en enorm byrde i dit liv du er afhængig , som de fleste mennesker , der ryger , er . Afslutning kan hjælpe dig med at spare en masse flere penge , lugte bedre , og leve længere . Det vil tage tid, men med lyst og viljestyrke du kan
1
Lav en plan for når du ønsker at holde op med at ryge. Du skal markere det på en planner eller kalender , når du vil begynde at stoppe med at ryge .
2 .
Lav en liste over ting, som vil hjælpe dig ønsker at holde op . Det kunne være, at du kan spare hundredvis af dollars hver måned , har pæne ånde , lever længere , færre rynker , osv.

3 .
Skriv ned , hvad der udløser dig til at ryge og læg dem på et sted du kan se . Ryger du , når du er stresset, trist , efter at have set dine foretrukne tv- show , efter gym , efter klasse , før du går på arbejde , efter en drink kaffe ? Hvis du ved , hvad der gør du ønsker at ryge vil du være i stand til at holde op .
4 .
Lave noget research på nogle af de bivirkninger af rygning . Du kan eller ikke kan surprised. Some er hjertesygdom , flere typer af kræft , slagtilfælde , åndedrætsproblemer , diabetes og meget mere.
5 .

Har dine venner prøve at give din støtte på at holde op . De kan hjælpe dig og give dig nødvendig support på at leve et sundere liv .
6 .
stedet for at købe cigaretter , gå til butikken og købe nogle Trident eller Orbit tyggegummi . De hjælper , når du har en trang .
7 .
Bliv travlt og finde en hobby , så du ikke behøver at bekymre dig om rygning anden form for cancer kæp.

8 .
Hvis du har alvorlige problemer , bør du tale med din læge om en patch eller recept drub at hjælpe dig.
9 .
godt gået , og standser ikke at forsøge .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.