hvordan man sikkert og korrekt kok tilberedte frosne madvarer

Madlavning tilberedte frosne fødevarer er hurtigt og nemt , men hvis det ikke er gjort ordentligt , kan du blive meget syg . Frosne ENTREES kan indeholde farlige bakterier , såsom E. coli , salmonella , og listeria . Hvis frosne fødevarer ikke er opvarmede jævnt og grundigt , kan disse bakterier forårsage alvorlig sygdom . Men hvis du tager dig tid til sikkert og korrekt kok tilberedte frosne fødevarer , vil du have en lækker og sikker Entra © e til at spise og nyde

Du skal bruge: .
mad termometer
. mikrobølgeovn watt .


1 .

Følg vejledningen på den frosne mad pakke . To af de største frosne fødevarer producenter har ConAgra og Nestle Udarbejdet Foods , der for nylig revideret madlavning instruktionerne på deres mærker , der omfatter Lean køkken , Stouffers , Banket , og sundt valg . Frosne fødevarer er ikke altid helt forkogt og kan indeholde råvarer . Efter madlavning instruktioner netop vil sikre, at måltidet er blevet opvarmet nok til at dræbe skadelige bakterier .
2 .
Tjek temperaturen på dit frosne måltid med et termometer , når du har kogt det . Mikrobølger varme mad er meget ujævnt , og selv om ydersiden af fødevarer kan forekomme grundigt kogt , kan centret stadig være under den anbefalede temperatur . Vær sikker på at tjekke temperaturen i flere steder for at sikre, at den har opvarmet ordentligt og jævnt .
3 .
kende den anbefalede interne temperaturer af fødevarer . USDA anbefaler , at en sikker indre temperatur for en frostvarer produkt , der indeholder steaks , stege , og fisk er 145 grader; svinekød , hakket oksekød og æg er 160 grader , og kylling og fjerkræ er 165 grader .

4 .
Kend watt af din mikrobølgeovn til at sikkert stege tilberedt frosne fødevarer . Mikrobølger varierer meget i deres madlavning temperatur og effekt . Mange tilberedte frosne fødevarer har forskellige madlavning instruktioner for forskellige watt mikrobølger . Hvis du har et lavt effektforbrug mikrobølgeovn du bliver nødt til at koge dit frosne madvarer længere om at nå den ønskede temperatur .
5 .
For optimal sikkerhed , når madlavning tilberedte frosne fødevarer , skal du bruge en konventionel ovn , stovetop , eller grill . Disse traditionelle madlavning medføre en mere dybtgående og endda varme , og er mindre tilbøjelige til at resultere i utilstrækkeligt ingredienser og sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.