tegn på røgtobak

Tobakken er røget siden omkring 5. 000 B. C. E. Det er stadig den mest udbredte stof, ryges i verden . Dens virkninger på kroppen er næsten udelukkende negativt , og de kan være midlertidig eller permanent . Virkningerne afhænger normalt af, hvor meget tobak er røget af en individuel

respiratoriske tegn


Tobak , der . et kendt kræftfremkaldende stof , er meget tæt knyttet til lungekræft . Rygning primært forårsager tjære til at bygge op i lungerne og andre områder af kroppen . Denne tjære er yderst skadeligt for rygeren og dem, der indånder passiv rygning . Røgtobak forårsager også åndenød , hvilket betyder, at rygerne vil være mindre i stand til at akklimatisere til lav ilt miljøer .

Psykologisk Tegn af rygning


Ny rygere normalt oplever svimmelhed og hovedpine ved deres første eksponering for tobak . De mest udbredte psykiske følger af tobak kommer fra tilstedeværelsen af nikotin . Nikotin er et stærkt vanedannende stof, som forårsager en afhængighed af tobak i hjernen . Når en ryger stopper med at ryge, hun træder ind tilbagetrækning fra stoffet . I denne tilstand , kan en ryger udstille nervøs følelser , ekstrem irritabilitet og kan udvikle depression og søvnløshed . Disse symptomer sædvanligvis forsvinde efter rygeren har været i mangel af nikotin længe nok .

Oral Skilte


Tobaksrygning generelt forårsage tand og tyggegummi i tænderne. Det er et fælles tegn på rygning , når ryger tænder er slået gul . Rygning kan også forårsage et væld af oral cancer . Desuden kan rygning medføre et tab af smag og meget dårlig dårlig ånde.

Andre Skilte


Røgtobak kan også forårsage tab af appetit . En af de få positive tegn på rygning er en lille beskyttelse mod colitis ulcerosa . Andre kræftformer , som kan være forårsaget af tobaksrygning er nyrer , bryst , blære-og leverkræft , samt leukæmi .

Farerne ved passiv rygning

Secondhand røg vist sig at være lige så farligt at der faktisk røgtobak . Det kan medføre det samme tegn på tobaksrygning . Men dens fysiske manifestationer er generelt mindre eksplicitte som følge af mindsket mængder tobaksrøg . Det er tilrådeligt at holde sig væk fra passiv rygning så meget som muligt på grund af disse risici . Også passiv rygning forårsager et stort antal dødsfald hvert år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.