virkninger af rygning tobak

Rygning er blevet forbundet med en overflod af sundhedsproblemer og kritisk sygdomme . Kræft , reproduktionsproblemer , lungesygdomme , og hjerte-kar- problemer er alle blevet forbundet med rygning . Risikoen for at ryge også påvirker finansielle situation , samt andre , der er i nærheden af tobaksrøg

Cancer


Rygning er blevet forbundet med forskellige former for kræft som f. eks kræft i læbe , strubehovedet , spiserøret og bugspytkirtlen . Risikoen for at dø af lungekræft er meget højere hos rygere end hos ikke-rygere .

hjertekarsygdomme


Røgtobak kan forårsage hjertekarsygdomme , samt føre til, at risikoen for et slagtilfælde . Det er også træsko op arterierne , hvilket reducerer omløb .

lungesygdomme


Rygning øger risikoen for at udvikle en kronisk lungesygdom . KOL , emfysem og kronisk bronkitis er alle blevet forbundet med rygning.

passiv rygning


Udsættelse for passiv rygning øger risikoen for hjertesygdomme , lungekræft og åndedrætsproblemer . Børn udsættes for passiv rygning er i risiko for forkert lunge vækst og øreinfektioner .

Hormonelle og Reproduktion Problemer

Pige rygere er i risiko for at få reproduktive problemer . Dødfødsel , for tidlig fødsel , og Sudden Infant Death Syndrome ( SIDS ) er blevet forbundet med rygning .

Økonomiske Påvirker

Sundhed regninger er normalt højere for tobak rygere . Også , livsforsikringer er dyrere for rygere i modsætning til ikke-rygere .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.