Formålet med en defibrillator

Defibrillatorer er enheder , der bruges til at regulere hjerterytmen . De er designet til at levere en meget kort elektrisk strøm på tværs af hjertemusklen . Dette gøres med enten kendte pagajer ( metalplader knyttet til plast håndtag ) , og en ledende gel på huden eller med solid-gel klæbepuder

Typer


Der er fuldautomatiske defibrillatorer , semi-automatiske defibrillatorer ( dem, der kan tilsidesættes med hånden ) og fuld manuel defibrillatorer . Der er specialiserede interne defibrillatorer , at kirurger kan anvende for at anvende de nuværende direkte til hjertemusklen . Der er også defibrillatorer , der kan implanteres i nogle patienter .

Indstillinger


Hjertestartere findes normalt i medicinsk indstilling som hospitaler og læger kontorer . De er også fælles om udrykningskøretøjer , såsom ambulancer . Fuldautomatisk defibrillatorer til tider findes i kontorbygninger og andre høje trafikerede områder , såsom metro -stationer.

Årsager til brug i nødsituationer


defibrillatorer anvendes i tilfælde af hjerteanfald og livstruende arytmi ( uregelmæssig hjerterytme ) .

ikke-akut Bruger


Hjertestartere kan anvendes i ikke-nødsituationer til at tjene en pacemaker-lignende funktion men en proces, der kaldes kardioversion at kontrollere arytmier , der ikke er livstruende . Implanteret defibrillatorer kan bruges på denne måde .

Risici

Der er en vis mulighed for forbrændinger og i et mindre antal sager , skader på hjertet , når en defibrillator anvendes. Generelt , men er defibrillatorer anses for at være en meget sikker medicinsk udstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.