hvad er MRSA virus ?

MRSA er en bakterie , der er resistente over for behandling med almindeligt anvendte antibiotika . MRSA står for methicillin-resistente Staphylococcus aureus . Bakterier i MRSA familien er ofte omtalt som staph infektioner , der forårsager bylder og absces . Forstå, hvad MRSA er, og hvordan man kan forhindre dens spredning , har vigtige folkesundhedsaspekter . Over tid har flere bakterier muterede , hvilket gør dem svært eller endda umuligt at behandle

funktioner


Staphylococcus aureus ( staph ) er bakterier, som normalt findes på huden og i næsen i 33 procent af befolkningen . Tilgroning af den normale bakterier forårsager infektion . MRSA-infektioner er ikke nemt udryddes , og kan være problematisk for enhver med svækket immunforsvar eller kroniske sundhedsproblemer. Når bakterier bliver resistente over for behandling , er de kaldet super bugs . Udtrykket bruges ofte i forhold til de MRSA virus, som er faktisk ikke en virus på alle .

Potentielle


MRSA har potentiale til at sprede sig fra person til person . Lungeinfektioner kan spredes ved hoste Den mest almindelige måde , at folk sprede eventuelle bakterier eller virus fra kontaminerede overflader , inklusive hænderne af inficerede individer . Fordi MRSA har så potentialet til at blive udbredt , er undertiden store grupper af patienter screenet på hospitalet for at forhindre sårinfektioner .

Identifikation


MRSA kan erhverves enten fra offentlige steder , eller i sygehus-og andet sundhedspersonale indstillinger . Infektioner spredes gennem offentlige kontakte kaldes community-infektioner erhvervet . Når MRSA spreder eller er erhvervet i en sundhedsinstitution indstilling , det kaldes hospitalserhvervede methicillin staph aureus .
Identifikation af MRSA foretages ved at tage en kultur af en hudinfektion, opspyt . Hvis bakterier i blodbanen , er bloddyrkninger sendes til laboratoriet til analyse . Det er muligt at foretage MRSA og ikke har nogen symptomer . Hvis din læge har mistanke , du måtte have MRSA og kunne sprede det til andre , kan han udføre en næsepodning .
Laboratorieundersøgelser fortælle lægen , hvis en staph infektion kan behandles med antibiotika . Identifikation og behandling af bakterier som MRSA er lettere ved dyrkning og følsomhed tests . Bakterier undersøges under et mikroskop . Lab personale observere effekterne af forskellige antibiotika for at se, hvilken medicin dræber bakterierne dyrkes i petriskåle , og derefter sende rapporten for lægen at gennemgå .

Virkninger af MRSA


under en MRSA infektion kan betyde, at du vil blive isolerede , eller begrænset til et hospital værelse eller et område af huset . Behandlere eller familiemedlemmer , der passer til patienter med MRSA bære handsker og engangs kjoler . Luftvejsinfektioner kræver hjælp af en maske til at forhindre hjælpere fra vejrtrækning dråber fra luftvejene og bliver smittet .
Hudinfektioner forårsaget af MRSA er smertefulde , røde og hævede . De invaderer vævet under huden , herunder knoglerne . Bakterier , der kommer ind i blodbanen kan blive livstruende .

MRSA Forebyggelse

Du må ikke insistere på at tage antibiotika til behandling af vira , såsom forkølelse og influenza . Øget pres på lægerne at ordinere antibiotika unødigt har været en vigtig faktor i udviklingen af MRSA og andre antibiotikaresistente bakterier . Bakterier har også medfødte evne til at mutere på egen hånd, undslippe konsekvenserne af antibiotika . Bevare et godt helbred gennem kost og motion kan mindske risikoen for infektion .
Del ikke atletikredskaber eller personlig pleje ting med andre. MRSA kan spredes let i fitnesscentre og omklædningsrum .
Opretholde en sund livsstil for at holde dit immunforsvar intakt . Børn , ældre og patienter med HIV /AIDS er mest modtagelige for MRSA , men selv sunde individer kan blive påvirket af infektion, der kommer ind gennem brudt hud .
Hyppig håndvask er en af de bedste måder at forhindre spredning MRSA . Hold hænderne væk fra din næse og mund efter at være på offentlige steder . Vask dine hænder så hurtigt som muligt .
MRSA virus er virkelig en bakterie , og det kan være livstruende. Det er ikke let behandles , og kan forårsage langvarige helbredsproblemer, især for dem med en kompromitteret immunsystem . Forebyggelse MRSA spredning og finde nye antibiotika for at udrydde MRSA er blevet et folkesundhedsproblem fokus .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.