hvad er nomex ?

Nomex u00AE , en DuPont produkt , er en polymer , der danner en holdbar , men fleksibel fiber . Dens resultater i høj temperatur omgivelser gør det til et ideelt materiale til at beskytte mennesker og udstyr fra varme og ild

Beskrivelse


Nomex u00AE er en høj molekylvægt polymer kendt som en syntetisk aramid . Tvinger polymer gennem en enhed kaldet en spinnerette producerer en glødetråd .

Egenskaber


Nomex ® kan tåle høje temperaturer og flamme uden at smelte eller dryppe . Det kan også modstå eksponering for en bred vifte af kemiske forbindelser .

Form


Nomex ® er tilgængelig som en højtydende fiber , stof , filt , papir eller pressboard . Vaflet kompositter , der omfatter Nomex ® er let, men alligevel stærk og stå op til barske miljøer .

Bruger


Nomex ® er bedst kendt for sin rolle i brandbekæmpelse. Varme-og brand-resistente beklædning og udstyr lavet af Nomex ® beskytte brandfolk samt piloter , militært personel , racerkørere og andre, der kan støde varme eller ild i deres arbejde . Nomex ® giver også termisk og elektrisk isolering af transformere , generatorer og andet industrielt udstyr .

Historie

I 1953 , mens han arbejdede for DuPont Company , opdagede skotske-fødte kemiker Wilfred Sweeney en ny polymer fiber , der kan modstå høje temperaturer . Wayne Sorenson efterfølgende udviklet en proces , der gjorde DuPont til at begynde at fremstille fibre kommercielt i 1967 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.