hvad er problemerne med blå grønne alger ?

Blå-grønne alger forekommer i damme og søer , typisk i sommermånederne . De ligner andre typer af alger , acceptere, at de ikke spiller en vigtig rolle i fødekæden af en akvatisk system . Tilstedeværelsen af forhøjede niveauer af blå-grønne alger er typisk anses for uønsket

Du skal bruge: .
en vis forståelse for fødevarer og kvalitet ernæring

Virkninger på vandmiljøet Life


Blå-grønne alger kan reducere lysgennemtrængning i søer og damme , hvilket gør det vanskeligt for ilt producerende anlæg for at overleve . Lavere opløst ilt i vand gør det svært for dyreliv trives .

smag og lugt spørgsmål


Fællesskaberne, der får deres vand fra åbne reservoirer har ofte smag og lugt problemer forbundet med blå-grønne alger . Det er vigtigt at bemærke dette vand er sikkert at drikke .

Toksiner


Nogle gange blå-grønne alger producerer et toksin . Der er meget få tegn om , hvorvidt eller ej alger producerer giftstoffer

Symptomer på udsættelse for giftstoffer


Symptomer ved udsættelse for giftige blå-grønne alger i mennesker , omfatter: . hovedpine , feber , opkastning , mavekramper , muskler svaghed og åndedrætsbesvær . Hvis du tror du kan have været udsat for blå-grønne alger og har disse symptomer , skal du kontakte din læge .

Årsag til Blooms

Den største bidragyder til blå-grøn alger er næringsrige afstrømning fra landbruget . Tage skridt til at tillade afstrømning for at nå vandet vil langsomt bringe niveauet ned af blå-grønne alger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.