hvad gør regeringen gøre for at hjælpe stoppe med at ryge ?

Regeringen bruger mellem $ 50 til $ 73 milliarder euro om året til dækning medicinske omkostninger i forbindelse med de næsten 430. 000 dødsfald forårsaget af cigaretrygning . I et forsøg på at sænke omkostningerne og for at forebygge rygning-dødsfald , har regeringen indført en række programmer for at hjælpe teenagere , voksne og ældre op med at ryge

Historie


I 1969 krævede lovgivning tobak virksomheder til at placere advarselsmærkater på cigaretpakkerne erklærer, " Cigaretrygning kan være farlige for dit helbred " , og således begyndte en af den første regering kampagner for forebyggelse af rygning. Center for Disease Control ( CDC ) i 2002 anslået , at jobbet produktivitet tabt , for tidlig død af arbejdstagere og andre rygerelaterede sygdomme koste den amerikanske økonomi 150 milliarder dollar om året . Det er statistik som disse , der har skubbet regeringen til at gå i gang med en række kampagner og rygestop programmer rettet mod alle aldersgrupper , etniske grupper og køn .

Rygestop Website


Regeringens anti-rygning hjemmeside , Smokefree. gov , har en lang række oplysninger til rådighed for sundhedspersonale og interaktive sider for folk, der søger at holde op med at ryge . Webstedet indeholder overbevisende annoncer om rygestop , ekspert hjælp og vejledning , en online chat funktion , der giver quitters at " tale " med rådgivere , telefonisk bistand og en liste over medicin har til formål at støtte abstinenssymptomer . Der er også links til agenturer såsom National Cancer Institute , American Cancer Society og American Lung Association . Undersøgelser og forskning i forbindelse med rygning , og en side specielt designet til kvinder , er også tydeligt fremhævede .

Rygning og seniorer


Medicare har også startet et program med det mål at hjælpe seniorer op med at ryge . I lighed med andre ophør værktøjer , Medicare -programmet distribuerer udskrive materialer , tilbyder både personligt og telefon -in rådgivning , nikotinplastre og andre relaterede medicin til rygestop .

Rygning og teenagere


I den anden ende af skalaen Der er en indsats for at nå teenagere , før de nogensinde afhente deres første cigaret . Det er anslået , at 20 procent af amerikanske teenagere i øjeblikket røg cigaretter , selvom det er ulovligt at købe dem , indtil en person er 18 år. CDC og den amerikanske Lung Association ( AMA ) har indgået samarbejde med forskere på West Virginia University til at lancere en landsdækkende kampagne, der tager sigte på teenagere kaldte Ikke om tobak. AMA giver undervisningsmateriale til skoler og lokale organisationer designet til at holde børnene fra at ryge . Desuden CDC tilbyder videoer , dvd'er , spids plakater og sport initiativprogrammer som tobak forebyggelse værktøjer .

Andre regeringens bestræbelser

Institut for Sundhed og Human Services , som fører tilsyn med CDC , fortsætter med at indgå partnerskab med de nationale , at statslige og lokale instanser giver programmer rettet mod tobaksrygning . National Tobacco Control Program hjælper til at finansiere sundhed afdelinger landsdækkende i tobak brug forebyggelse, herunder en indsats for at beskytte offentligheden mod eksponering for passiv rygning gennem lovgivning , såsom lobbyarbejde for rygeforbud på offentlige steder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.