hvordan du fjerner en splint

Med sommer over os , at få splinter mens de arbejder udenfor er uundgåelig . Splinter kan være ganske smertefuldt og irriterende , så tidlig fjernelse er at foretrække frem for at lade dem gnave . Læs med på nogle forholdsvis nemme måder at anvende den korrekte førstehjælp i at fjerne splinter
1
.
Altid , altid vaske det berørte område med en antibakteriel sæbe og vand , inden du forsøger Splint fjernelse . Der er ingen grund til at indføre yderligere bakterier til det område, hvor en infektion kan fastsætte i.
2 .

Splinter er en naturlig irriterende under enhver årstid , men da vi er så meget mere aktive uden for i løbet af sommeren , splinter er en naturlig bivirkning af aktivitet . Grab en pincet til din første forsvar i at fjerne splinter . Tweezerman er en glimrende mærke af en pincet-de vil sætte dig tilbage $ 25 a pair , men værd investeringen . Tilføj et par til en førstehjælpskasse og du vil være sikker på at være forberedt .
3 .
Hvis du ikke er en fan af pincetten Splinter system til fjernelse , presse område, der indeholder en splint til , forhåbentlig , tvinge den tættere på overfladen . Snup et stykke af ænder tape og tryk let over det berørte område . Træk tapen af i ét slag , og forhåbentlig vil de ulovlige Splint komme med . Bemærk : Det har aldrig fungeret for mig , men andre sværger ved det
4
splinter, som er gået dybere muligvis skal fjernes med brug af en nål . . Sterilisere nålen ved enten at hælde alkohol over det eller passerer nålen over en åben flamme i 5 sekunder eller deromkring . Forsigtigt prod området omkring splinten med nålen spids og arbejde Splint ud .

5 .
Hvis Splinter ligger i et område , som kan være gennemblødt , lægges i blød i en blanding af 1 /2 brintoverilte fortyndet i 1 /2 vand . Boblerne fra hydrogenperoxid kan tvinge splint til overfladen , hvor du kan i det mindste forstå det med disse Tweezerman pincet .

gode råd og advarsler


 • Efter splint fjernet , sikrer en god førstehjælp ved grundigt at rense området med sæbe og vand . Afhængigt af hvor meget skade du gjorde grave splint ud , kan du ønsker at tilføje en antibactial salve og dække området med en forbinding .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.