hvordan man kan bestå en opiat narkotika-test

Blandt de mest populære rekreative narkotika i verden , er opiater ulovlige og blandt de mest testede-for medicin i mange lande . Herunder populære stoffer som kodein , morfin , og papaverin mange potentielle arbejdsgivere test for disse stoffer i urinen . En urintest er også ofte kræves til mange retssager . Selv om der er få idiotsikker metoder , der er måder at narre tests og testere og bestå en opiat narkotika-test , hvis du mener, at dette stof kan være til stede i kroppen på grund af tidligere brug .
1 .
Undgå at bruge opiater . Den eneste idiotsikker metode til at passere strenge og detaljerede dopingtest er ved ikke at tillade de stoffer i kroppen til at begynde med .
2 .
fortyndes din urinprøve . Hvis din narkotika-test er udført i en lukket badeværelse , fortyndes din prøve med omkring en fjerdedel af en kop varmt vand .

3 .
Flush din urinprøve internt . Drikke masser af vand , før din test kan fortynde din urin til et renere , mere ren prøve , at skjule opiater . Mange testere vil bemærke den røde flag , dog , og tvinger dig til at teste igen.
4 .
Spike prøven med maskering produkter . Disse produkter , såsom Clean-X , Urin Luck , og Klear , vil injicere din urin med andre kemikalier til at sløre de opiat prøverne .
5 .

Stedfortræder din urin prøve med en anden persons . Hvis du ved, du tester i et lukket rum , sætter en anden persons rent urinprøve og hånd i deres urin i stedet for din .

gode råd og advarsler


 • Ingen af disse metoder er idiotsikker , og du kan vinden op i en masse problemer , hvis du er fanget .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.