hvordan man kan fuldføre stopper ved stop skilte

Stopper tegn findes i vejkryds , hvor der er en hel del trafik . Du kan finde stop skilte på begge sider af en gade eller på alle fire hjørner af krydset . Tegnene er der for at beskytte offentligheden og for at holde orden . Både cykler og motorkøretøjer er forpligtet til at adlyde tegnene lagt ud på vejene . Stop tegn er universelle i design og farver , lyse rød ottekantede , med ordet STOP skrevet med store bogstaver
1 .
Slow ned som du nærmer dig stopskilt .
2 .
Kom til en komplet stop ved krydset . Der kan være linjer i vejen for at angive, hvor du skal stoppe . Sørg for, at du er helt stoppet og ikke stadig rullende frem . Du kan tjekke din speedometer for at se om det lyder 0 miles i timen , hvis du ikke er sikker . Du kan også føle bilen rock tilbage en smule , når du helt er stoppet.

3 .
Tjek trafik og kigge efter fodgængere i begge retninger , mens du er stoppet . Lad ikke bilen til at rulle fremad endnu .
4 .
Tjek til højre , hvis du er på en fire måde stop . Reglen er , den første til at stop er den første til at gå . Men hvis to har stoppet på samme tid , personen til højre har forkørselsret .
5 .

Træk ud af krydset langsomt og se begge veje igen . Dette er meget vigtigt , hvis den krydsende gade ikke har en stopskilt . Når vejen er klar , fortsætte.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.