hvordan man kan kontrollere, om kinesisk gips i dit hjem

Kinesisk gipsvæg er en potentiel sundhedsrisiko og er i huse i hele landet , især i det sydlige Florida -området. De mulige trusler mod sundheden i forbindelse med kinesisk gipsvæg indeholde respiratorisk sygdom og andre mulige sygdomme , som forskerne endnu ikke er klar over, på grund af giftige karakter drywall . Det er vigtigt at vide, hvordan man kan opdage kinesiske gipsvæg i dit hjem , for at undgå dermed forbundne sundhedsrisici
1 .
Tjek for lugten af svovl eller rådne æg , især når det regner . Svovl gasser er mere potent , når det er fugtigt , og de er mere tilbøjelige til at blive frigivet i løbet af fugtige vejrforhold. Lugt skyldes gipsvæg leverancer fra Kina er ved at blive udsat for kul , der indeholder store mængder svovl og udskyde en bestemt duft .
2 .
Fjern drywall og tjek for alle klistermærker på gipsvæg , der siger " Knauf Gipsplader Tianjin ( KPT ) . Hvis der er en " Made in China , "mærkat , kan dette også være en version af den giftige kinesiske gipsvæg . Denne information kan findes på bagsiden af drywall ark . Hvis du har en kvist , kan du være i stand til se bunden af drywall ved at fjerne isoleringen fra loftet og kontrollere bunden for denne information .

3 .
Undersøg bredbånd på Deres klimaanlæg . De vil blive sværtet og tærede , hvis de er blevet ramt af kinesisk gipsvæg . Du kan mærke andre ledninger er også tæret .
4 .
Lej en licens entreprenør til at fjerne gipsvæg fra dit hjem . Hertil kommer , leje en hjem inspektør til at være sikker på at du har fjernet alle mulige gips produkt .

gode råd og advarsler • Vær sikker på at bære en godkendt åndedrætsværn at gøre noget drywall fjernelse .
 • Overvåg dit helbred for eventuelle sundhedsskadelige påvirker der kan være forbundet med eksponering til kinesiske drywall .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.