hvordan man kan være opmærksom på mad kendsgerninger : de er hurtigt ved at miste deres næringsstoffer

Lige siden tilstrømning af den amerikanske " Industrial Revolution " , den ernæringsmæssige værdi af den mad , vi spiser, har været faldende , selv efter tilsætning af vitaminer og mineraler til befæste vores fødevarer for at udligne de tab, ved hjælp af kunstgødning .

Du har brug for :
Nogle forståelse af mad og kvalitet ernæring


1
Så spørgsmålet er , " hvorfor " . ? Med den stadige stigning i teknologi da industrien begyndte at udvide , skal kunsten at fødevareindustrien har produceret en leveret fødevareprodukt af stadig bedre kvalitet . Ja, hvorfor ikke?

2 .
Forskellen i denne sag er virkelig , at blåbær indeholder nogle af de højeste ernæring pr pund næsten alle andre kendte frugter , der findes i dag . Med denne ekstra " efterligning blåbær " , har alle , at ernæring simpelthen blevet fjernet . Har fabrikanten rullet tilbage prisen på denne vare ? Det har ikke , og tværtimod har hævet prisen en anelse . Hvad denne rent faktisk har gjort er at sænke mængden af ernæring forbrugeren betaler for den samme dollar i fortiden . Dette er ikke det samme som inflationen omkostninger . Jeg vil gerne kalde denne " effektive ernæringsmæssige cost " taget fra nogle udvalgte år i fortiden , som f. eks 1970.
3 .
Navnet på spil i levnedsmiddel industrien Grådighed . . .
I begyndelsen af det store omvæltninger i vores teknologiske vækst her i USA , producenter begyndte at realisere den nemme fortjeneste , der kunne gøres ved blot at tilføje små mængder af visse let tilgængelige ingredienser til nogen given fødevare proces , som vil øge sit liv i overgangen til markedsøkonomi , holdbarheden efter den ankommer og endda i nogle tilfælde efter den sælges til forbrugeren . Snart var mange flere ændringer til kunsten at forarbejdning af fødevarer, såsom basale fødevarer imitation tilsætningsstoffer. Nogle fødevarevirksomheder tilføjede efterligning " blåbær " til visse af deres produkter . Nå , i det mindste blev gjort for at udskrive denne ændring i " deres opskrift "på forsiden af pakken . Desværre , vores regering tilsynsmyndigheder gav dem OK så det var ikke på deres samvittighed , det faktum, at blåbær er unikke i arter og bare ikke kan duplikeres . Dette er decideret " falsk reklame ", men jeg tror det er o. k.
4 .

Ud over " efterligning " fødevarer forbrugerne lægger op med , der er behandlingen af de olier , der bruges i fødevarer, der er fremstillet til vores forbrug . Det kaldes " hydrogenering ", og det har vist sig at påvirke det menneskelige stofskifte og nogle ernæringseksperter hævder, at det kan endda forårsage hjertesygdomme . Effektivt dette også gør det dyrere for vores ernæring , da det har en negativ virkning på den menneskelige krop .
5 .
Hvordan virker The Food bestrålingsprogram Beregn ?

Da vores bestrålingsprogram begyndt på en meget lille målestok i midten 1950 's , har den effekt på vores fødevarer ikke kunnet mærkes først for relativt nylig. Vi får at vide , at bestråling af vores frugter og grøntsager ødelægger mellem 50 og 80 procent af de vitaminer , så dette øger forbrugerens " effektive ernæringsmæssige omkostninger " , hvilket betyder, at vi nu er nødt til at købe mere af en given frugt eller grøntsag til at få samme niveau af vitaminer . Før bestråling , kunne en enkelt spise rå frugt og grøntsager , da vitamin niveau var normalt tilstrækkelig til at forsyne det daglige behov af kroppen . Det er ikke længere tilfældet , men folk stadig spiser rå frugt og grøntsager med deres tillid ernæringsmæssige tilstrækkelighed og de er ikke at vide sandheden , blot at processen med at bestråle vores mad koster forbrugeren deres ernæring .
6 .

Så hvad kan forbrugeren gøre?
Simply , ikke købe fødevarer , der indeholder " hydrogenerede olier " . Kun købe fødevarer med uforarbejdede olier . Du skal heller ikke købe mad præparater, der indeholder " efterligning "tilsætningsstoffer . Når producenterne finder deres produkter ikke sælger , vil de simpelthen ikke længere producere dem , og forbrugerne vil drage fordel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.