hvordan man kan være sikker , hvis du bor alene

Leve uden bofæller har sine fordele, men det kan komme med farer , hvis du ikke tager de rigtige forholdsregler . Hvis du har råd til ikke at have bofæller , privatlivets fred er en stor belønning , men sørg for du kan også råd til at indføre sikkerhedsforanstaltninger, såsom en sikkerhed tyverialarm , låsning vinduer og bevægelse detektorer. Der er ingen undskyldning for ikke at gøre din egen forskning om de område, du vælger at bo i og skabe de rigtige sikkerhedsforanstaltninger til dit hjem , så du kan være sikker at bo alene.
1
Forskning kvarteret . . Vælg et sted at bo med en lav kriminalitet . Mange politikredse har medarbejdere til rådighed til at komme til dit hjem og give dig en gratis sikkerhed konsultation . De kan give dig tips såsom at lægge stænger i sporet af din skydedøre , efterlader din telefon ved din seng at ringe 911 , og blande dine daglige rutiner .
2 .
Hvis du har ikke råd til en alarm system til dit hjem , kan du sætte hjem sikkerhed alarm system decal klistermærker på dine vinduer , selvom du ikke har et alarmsystem til at afskrække en potentiel indbrudstyv . Sætte en stor størrelse par af mænds arbejde støvler udenfor døren også kan modvirke en indbrudstyv .

3 .
Gør det svært for en skurk at bryde ind i dit hjem . Plant kaktus 's eller tornede rosenbuske lige foran dine vinduer . Invester i en motion- afsløring lys eller holde udendørs belysning om natten . Lås altid dine døre og vinduer .
4 .
Hvis det er varmt udenfor , og du ønsker lidt frisk luft , altid være i det rum, hvor vinduet er åbent . Indbrud kan ske i løbet af dagen tid . Røvere også kunne observere dit hjem i løbet af dagen for et indbrud senere samme aften, så sørg for du er klar over fremmede roaming rundt i dit hjem og sørg for dine blinds er i en vinkel , hvor du ikke kan se inde i dit hjem . Ringe til politiet straks , hvis du ser mistænkelig adfærd omkring dit hjem og lade dine naboer kender . En politi bil i området vil være en stor ulempe for en potentiel røver .
5 .

må ikke hvile på laurbærrene eller lad din vagt ned bare fordi du tror , du bor i et sikkert sted eller endda en opskalere opskalere kvarter . Kriminalitet kan ske hvor som helst , og dette inkluderer de sikreste steder .
6 .
Sørg for at du ved, hvor dine nærmeste politistation er . At have en GPS kan redde dit liv , især hvis du føler du bliver forfulgt . Må ikke gå hjem og gå til den nærmeste politistation eller ringe 911 . Følg din intuition . Hvis noget føles forkert , er det sandsynligvis er.

gode råd og advarsler


 • Du kan købe en billigere trådløs sikkerhed for under $ 100 på isenkræmmere som Home Depot .
 • Når man flytter ind i et nyt hjem , ændre låse !
 • Limit information placeret online såsom Facebook , Myspace , eller online dating stier .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.