hvordan man overlever en zombie invasion

Forestil dig at vågne op tidligt om morgenen ved lyden af skrig og fuldkommen kaos . Hvad var din virkelighed indtil dette punkt er nu over , hvad du menes at være vigtigt, er nu meningsløs , og som du sætter ud på denne rejse, du har ét mål i livet , den ene uforanderlige mål, at alle levende ting på denne planet har gemt væk i deres gener . . . for at overleve .
Denne artikel vil give dig trin for trin instruktioner om , hvordan man overlever en zombie apokalypse . Vi vil være fokus på den klassiske " langsomme " zombie , hvor de overhaler deres ofre ved deres overvældende fordel i befolkningen . Da overlevelse i landdistrikterne vil være forholdsvis let, og overlevelse i de overfyldte byer vil blive helt umuligt i løbet af en zombie udbrud , vil vi også fokusere på at overleve i forstæderne , det ville stadig give en meget hektisk situation , men overlevelse ville være muligt .

Du skal bruge: .
Luck
Shelter .
En samling af værktøjer .
Ethvert våben du kan få dine hænder på .

Grundlæggende bestemmelser ( mad vand ) .


1 .
Som med alle overlevelse situation , hvordan du opfører dig inden for de første par timer vil afgøre, om du lever eller dør . Også i en zombie invasion , er det vigtigste du skal gøre hurtigt at komme overens med hvad der sker . Du vil ikke vare længe , hvis du kører uden for og forsøge at hjælpe de inficerede ved at forsøge at stoppe blødningen og ting af denne karakter . Det er her du skal være heldig og stol på dine instinkter . Desuden bør du prøve og tjekke nyhederne at uddanne dig selv om hvad der sker , men efter den støj omkring dig dør ned bruger computeren , tv og radioer producerer for meget zombie tiltrække støj .
2 .

våben . Arm dig selv med hvad du har omkring dig . Hvis du har en pistol , stor , men ikke gå ud af din måde at finde en . Hvis du tror du kan bare rulle ned til Wal-Mart , grab kanoner og ammunition du tager fejl . Stedet vil allerede have været godt plukket overtaget af folk inde i butikken , da breakout skete, ville det være en tabt sag. Den bedste måde at finde en pistol , er at søge nærliggende huse. Dette er Amerika , og våben er aldrig langt væk .
3 .
Bliv mester i dit domæne . Behandle enhver zombier inde i dit eget hus alene, og samle alle ikke -inficerede personer , prøv ikke at Will Smith det som " I am Legend ", vil det ikke fungere . Frem for alt andet, ikke forsøge at flygte ! Uanset om du prøver det i bil eller til fods , det er meningsløst . Vejene vil blive pakket med trafik , forhindringer og snavs . Alle vil blive spredt som kakerlakker til en flamme , siddende !
4 .
Barricade dig selv i så godt som muligt . Bloker alle døre og vinduer med alt, hvad du har i huset . Rip up borde , gulve og indvendige døre til at gøre det trick . Det er i den indledende invasion skal du udfylde dette trin , fordi støjen fra din barrikadere vil blive maskeret af det kaos omkring dig . Ligeledes bør du forsøge at skære et hul ud af taget . En, som du kan bruge til at forlade huset på et senere tidspunkt , og er ikke tilgængelig for zombier . Det giver også en glimrende nødsituation flugtrute . Nu er alt du skal gøre er at mode en rebstige og dit sæt .

5 .
Når du er barrikaderet i , er det vigtigt at fylde hver enkelt container kan du finde med vand , fordi i ca 2 -4 Dage din forsyningsselskaber vil slukke som de mennesker , der arbejder for at levere og vedligeholde værker er dræbt eller løbe .
6 .
bestemmelser . Hvis du skal forlade huset for mad gøre det om natten , zombier har menneskelige som syn og hørelse , så nattens mørke kan give dig den perfekte dækning . Undgå super markeder og mega butikker for enhver pris ! Den greeters på disse steder vil ikke være så venlige som du husker . . . Prøv at holde sig til raiding andre huse , og altid syn et område inden de kommer ind det . Dette er en god måde at finde føde , og måske endda andre overlevende .
7 .

overleve Zombie Apocalypse er om ophold lav og venter ude stormen , selv om hver del af dig vil bare ønsker at få op og begynde at køre så hurtigt som du kan .
8 .
et godt tilbud på noget , du kan få brug for zombie apokalypse fra førstehjælp til overlevelse kits kan du tjekke de links på denne side .

Tips og advarsler


 • At dræbe en zombie forsøge at ødelægge hjernen , eller centrale nervesystem . Da zombier bevæge sig som vi bevæger os , ved at hjernen sender elektriske impulser til musklerne . Ødelægge hjernen eller rygsøjlen kan dræbe eller lamme en zombie .
 • Kend din fjende . Prøv at studere zombier fra et langt , lære deres vaner og mønstre , det måske redde dit liv .
 • Der er ingen moralske dilemmaer , en zombie barn vil forsøge at dræbe dig lige som en voksen zombie ville . I zombie invasion er det at dræbe eller blive dræbt .
 • Må ikke gå zombie jagt , medmindre du er tvunget også. Det tiltrækker unødig opmærksomhed til sig selv
 • Fiends kan hurtigt blive fjender , der ikke forlader mennesker, der er bidt alene når som helst
 • Må ikke rejse i dagtimerne-. Zombier er det væsentlige mennesker , i den forstand , at deres kroppe er mennesker , så deres kropsdele ( dvs. øjne og ører ) har samme begrænsninger som alle mennesker "gør , og derfor kan zombier ikke se godt i mørke . Hvis du er nødt til at rejse , langsom og støt vinder løbet. Være alt for forsigtig , når du rejser , og naturligvis , at få dine hænder på et par gode natkikkerter ikke vil såre dine chancer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.