oplysninger om sikkerhedsbriller

Sikkerhedsbriller er specialitet briller benyttes til at beskytte øjnene under forskellige aktiviteter . Ikke alle briller er normeret til anvendelse som sikkerhedsbriller , og det er vigtigt at bruge behørigt certificeret sikkerhedsbriller , når du deltager i aktiviteter , der kan resultere i en øjenskader . Der er mange forskellige typer af sikkerhedsbriller velegnet til en række forskellige omstændigheder og vilkår

Du skal bruge: .
Nogle forståelse af mad og kvalitet ernæring

Regulatory Standarder

Den Occupational Health and Safety Administration ( OSHA ) er det organ i De Forenede Staters føderale regering, der sætter standarden for alle på arbejdspladsen sikkerhedsbriller . Organisationer som ASTM International ( tidligere American Society for Testing and Materials ) og American National Standards Institute ( ANSI ) indføre standarder for sportslige sikkerhedsbriller .

Betydning


Ifølge organisationen forebyggelse Blindhed Amerika , anslås til 1 millioner mennesker i USA skade deres øjne hvert år , mens du arbejder , laver aktiviteter omkring hjemmet , eller deltager i sport . De fleste af disse skader , næsten 70 procent , ske, mens folk er på jobbet . Den korrekte sikkerhedsbriller kunne forhindre næsten 90 procent af disse skader .

Funktion


Forskellen mellem standard briller , såsom recept briller eller solbriller , der ikke er bedømt som sikkerhedsbriller , og briller , der er vurderet som sikkerhedsudstyr er at sikkerhedsbriller kan absorbere en større fysisk effekt end standard glas . Denne indvirkning rating dækker linser af sikkerhedsbriller samt rammer

Typer


Sikkerhedsbriller til formål at beskytte mod kemikalier eller andre farlige materialer traditionelt kommer i to typer : . uventilerede og indirekte udluftet . Indirekte ventilerede briller så luften kan cirkulere i glassene , men er stadig i stand til at holde farlige materialer ud . Direkte ventilerede sikkerhedsbriller er ikke egnet til brug med farlige materialer , fordi de kan tillade materialer for at komme ind i glas og forårsage øjenskader .

Overvejelser


Rengøring sikkerhedsbriller efter hver brug eliminerer bakterier oprustning . En af de mere grundige og fælles måder at rense sikkerhedsbriller korrekt at bruge en goggle desinfektionsmiddel . En anden metode er at oversvømme den sikkerhedsbriller i et rengøringsmiddel og lad dem lufttørre . Mens håndklæde tørring er acceptabel , må brugeren ikke bruge briller , indtil de er helt fri for fugt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.