virkningerne af phenylethylamin

Phenylethylamin fungerer som en neurotransmitter og en neuromodulator . Phenylethylamin er et naturligt forekommende stof, der er bio-syntetiseret fra phenylalanin. Phenylethylamin er til stede i fødevarer som chokolade , men koncentrationen fra disse kilder er så minut at det hurtigt metaboliseres

funktioner


phenylethylamin er en aromatisk amin , der er en farveløs væske ved stuetemperatur . Phenylethylamin er en meget stærk base på pH skalaen og er opløseligt i vand , æter og ethanol . Phenylethylamin let danner et salt , når krystalliseret med saltsyre og er også en stærk hudirriterende på grund af sin meget grundlæggende pH .

Effects


phenylethylamin 's virkninger på kroppen er neurologiske karakter og alvorlige . Phenylethylamin blokke dopamin -sendere , stoppe dem fra at udføre deres behov funktion i hjernen for hele dens halveringstid i kroppen . Funktionen af phenylethylamin er meget beslægtet med andre aromatiske aminer såsom amfetamin , metamfetamin og fenylefrin .

Tidsramme


phenylethylamin har en relativ kort halveringstid i det menneskelige legeme . Under normale omstændigheder phenylethylamin metaboliseres af kroppen ved hjælp af MAO-B , MAO-A , og dopamin betahydroxylase enzymer . Visse lægemidler som f. eks MAO -hæmmere og stoffer som THC og alkohol kan øge de naturligt forekommende phenylethylamin -niveauet i hjernen .

Typer


Der er flere vurdering af phenylethylamines kendt til dato . Opdagelsen og dokumentation af disse mange phenylethylamines er ofte krediteret for arbejdet i kemiker Alexander Shulgin . Klassificeringerne af phenylethylamines spænder fra ulovlige stoffer såsom metamfetamin til temmelig ukendte stoffer såsom forskning kemikalier 4- bromo-2 ,5-dimethoxyphenethylamine .

Advarsel

Phenylethylamines er en meget potent og fysiologisk ændring stof . Selv om det har en kort varighed i kroppen , er dens virkninger meget godt udtalt , og alt for lange eksponering kan føre til ubalancer i kroppens kemi . Mistænkt utilsigtet eksponering bør besvares med øjeblikkelig lægehjælp .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.