Definitionen af en BLS certificering

BLS er et niveau af medicinsk behandling , der bruges til patienter , indtil fuld lægehjælp kan gives . BLS består af en række trin , der skal følges for at hjælpe mennesker i en nødsituation medicinsk situation . De fleste mennesker kan få certificering til at administrere BLS efter en kort klasse

Du skal bruge: .
ønske om at hjælpe andre
Interesse i medicin eller beredskabstjenester.
Tid til at melde sig frivilligt til dit community .
Mindst 16 år gammel .

Hvad er BLS ?


BLS står for Basic Life Support . Det er et sæt af livreddende teknikker , der kan bruges til at behandle hjertestop , kvælning eller drukning ofrene i præhospitale fase .

Certificering


Selv om der normalt BLS udføres af sundhedspersonale , f. eks ambulanceflyvninger teknikere ( EMTs ) , kan lægfolk være godkendt til at administrere BLS efter at have taget en kort klasse . Politi og andre første respondenter er normalt forpligtet til at have BLS certificering .

Certificering steder


Den amerikanske Røde Kors og American Heart Association hjemmesider har begge lister over steder, hvor du kan gå for at få BLS Certified ( se Resources ) .

CPR og BLS


genoplivningsudstyr ( CPR ) er en vigtig færdighed i BLS . CPR blev først vist sig at være en god teknik til behandling af hjertestop i 1954 af Dr. James Elam .

Fordele

Ifølge Steve Quincey , en BLS instruktør og pædagog , CPR gives umiddelbart efter hjertestop kan fordoble et offers overlevelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.