FDA fødevaremærkning love

Fødevaremærkning love opstod i USA til at løse de sikkerhedsmæssige betænkeligheder for alle fødevarer . Disse love sikrer , at fødevarer er sikre at spise , og også give forbrugerne oplysninger om , hvilken type mad, de køber . Fødevaremærkning er reguleret af to føderale agenturer , nemlig Food and Drug Administration ( FDA ) og det amerikanske landbrugsministerium ( USDA )

FDA-regler


FDA fødevaremærkning love kræver , at etiketterne på fødevarer indeholder produktnavnet , netto pakkens indhold i form af vægt eller tælle , en liste over ingredienser og en næringsdeklaration fakta erklæring sammen med producentens navn og adresse . FDA med hjælp fra næringsdeklarationer og Education Act af 1990 ( NLEA ) vedtaget retningslinjer definerer , hvilke vilkår der kan anvendes til at beskrive omfanget af et næringsstof i maden . Det er også defineret de sundhedsanprisninger, der kunne gøres om forbindelsen mellem mad eller næringsstof og risikoen for en sygdom . Det er de to grundlæggende faktorer , der skal være til stede på en fødevare mærke for en fødevare produkt .

næringsstofindhold erstatningskrav


Den næringsstofindhold erklæring om den mad etiketten væsentlige oplyser niveauet af næringsstoffer til stede i fødevaren . Denne erklæring er placeret fremtrædende plads på forsiden af pakken , så det giver køberen til at sammenligne forskellige fødevarer nemt . FDA fødevaremærkning love fastlægges 11 vigtigste begreber , der kan bruges til at definere næringsindholdet og under hvilke omstændigheder de kan anvendes .

sundhedsanprisninger


Sundhedsanprisninger , på den anden side , skal du tilslutte ernæringsmæssige profil maden elementet til en bestemt helbredstilstand eller en sygdom . FDA mærkning af fødevarer regler tillader fabrikant hævder, at maden er " sundt ", hvis det indeholder en begrænset mængde af natrium og kolesterol og et lavt fedt-især mættet fedt . Den mad skal indeholde mindst 10 procent af ADT ( anbefalet daglig tilførsel) af enten vitamin A og C , jern , protein , kalcium og fibre .

Overholdelse af loven


Selvom FDA definerer love for fødevaremærkning , betyder det ikke holde øje med producenterne at afgøre, hvorvidt de følger mærkning love . Dette job er overladt til statsorganer , der sikrer overholdelsen af disse love ved hjælp af inspektører . Men mange levnedsmiddelindustrien følge selvregulering politik og i overensstemmelse med bestemmelserne i deres egen overenskomst .

seneste Love

I marts 202C en ny fødevaremærkning politik var vedtaget , således at forbrugerne får alle de nødvendige oplysninger til at spore oprindelsen af de fødevarer, de køber . De nye etiketter stat , hvor maden kommer fra, således at informere køberen om maden var importeret eller ej. Dette er et krav for kødprodukter , frugt og grøntsager og nogle letfordærvelige fødevarer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.