Fakta om børn & rygning

Da antallet af rygere fortsætter med at falde, skal tobaksvirksomhederne mål nye brugere til at holde deres produkt at sælge . Der er bevis for , at tobak virksomheder rettet mod børn med deres reklamer . Børn , der begynder at ryge er langt mere tilbøjelige til at udvikle alvorlige medicinske tilstande senere i livet . For at bekæmpe dette har nogle lokalregeringer taget skridt til at forbyde rygning på offentlige områder og til tider i private hjem

Hvorfor Rygning er farligt


Selv om der findes en række lidelser , som har været bundet til brugen af rygning , er de to mest farlige trængsler-hjertesygdomme og lungesygdom-indgår i forbindelser eller bliver mere sandsynligt , hvis en ryger begynder i en meget ung alder . Børn , der ryger, er to til fire gange større sandsynlighed for at udvikle koronar sygdom , ifølge American Heart Association . Den skade er næsten det samme for børn , der udsættes for passiv rygning . De kemikalier og kræftfremkaldende stoffer i cigaretter , kan medføre, at nogle organer til fejlfunktion og fysisk svigte over tid eller i de helt unge , kan påvirke udviklingen af visse organer , hvilket ofte fører til kræft eller sygdomme .

Negative sundhedsmæssige fordele i Børn


Mens skade cigaretter årsagen er velkendt og dokumenteret , i børn, kan det være langt mere farlig. Rygning kan have negative virkninger, og en endnu større indvirkning på den fremtidige børns sundhed . Undersøgelser viser tredjedel af unge rygere vil dø af en tobaks-relaterede sygdomme , en højere sats end en, der begynder at ryge senere i livet .

Faktisk kan cigaretrøg endda påvirke et barns sundhed før fødslen . Efter at være blevet fortalt mødre , der ryger , mens gravide kunne have undervægtig babyer , et tobaksfirma udøvende sagde " mange kvinder ville foretrække mindre babyer . " American Heart Association , siger børn , der udsættes for passiv rygning er mere tilbøjelige til at udvikle lunge sygdomme som bronkitis og lungebetændelse . Undersøgelser tyder på, at vuggedød ( SIDS ) kan være forårsaget af passiv rygning .

Fremme ryger til børn


Selv med alle de negative effekter , tobak virksomheder stadig forsøger at markedsføre deres produkter til børn . I 1979 gav et tobaksfirma gratis cigaretter , der var med i " The Muppet Movie ". Et Tobacco Company selv overvejet at sætte sit produkt på is lastbiler , slik butikker og i pladeforretninger. Der er endda tegn på, at tobaksselskaberne indrykke annoncer på et barns øjenhøjde for at få deres opmærksomhed .

Mens mange filmskabere har forpligtet sig til at ophøre med at anvende rygning i et positivt lys i deres film , en undersøgelse fra 2006 fandt rygning blev omtalt i 75 procent af film bedømte PG -13 og nedenfor, og 90 procent af R -rated film . Selv i dag , den begrænsede reklame for rygning forsøger at appellere til unge teenagere ved at integrere trendy tøj og biler til annoncer .

Long-Term Effects


Ifølge American Heart Association , børn, der begynder at ryge er to til fire gange større sandsynlighed for at udvikle hjertesygdom . Rygere , der tager op at ryge, inden det fyldte 20 er mest tilbøjelige til at se sig selv udvikle forhøjet blodtryk og hjertesygdomme . Der er endda en undersøgelse , der forbinder unge rygning til et højere niveau af blokerede arterier .

Curbing Anvendelse til børn

Selv om der allerede findes en række love på plads, der holder rygning fra at have en direkte indflydelse og virkning på børn , en række nye love har til formål at begrænse brug i offentlige og private steder , som vil kunne ende et barns eksponering for handling af rygning .

Lokale love, der forbyder rygning på offentlige steder som butikker , restauranter og endda nogle barer bliver mere og mere almindelige i hele nationen . Nu er der bestræbelser på plads for at vedtage love , der ville forbyde rygning i private steder , hvor børn kan være til stede . Texas , Vermont og Washington er blot nogle få af mange stater , at forbyde rygning i privatlivets fred for ens hjem eller bil , hvis børn er til stede ( i Texas , loven gælder kun for plejeforældre ) . Mens nogle mennesker rynke panden på ideen om at vedtage love , der gælder ens handlinger i det private , er der en voksende enighed om, at noget må gøres for at beskytte børns sundhed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.