blyholdig maling forgiftningssymptomer

Bly maling forgiftning er meget farligt , især for børn, der er mest udsatte . Bly maling oftest kommer form peeling bly-baseret maling , bly støv og boliger jord , der er blevet forurenet med bly maling og bly støv . Selv om blyholdig maling , den vigtigste årsag til bly støv og rester , der ikke længere anvendes , hvis du bor i en ældre hjem eller arbejde i en gammel bygning , du og dine børn er mest udsatte for bly maling forgiftning .

Du har brug for :
Mobiltelefon
. Lommelygte .
valgfri-en fløjte eller muskatblomme .
.

Historie


Blyforgiftning blev først anerkendt omkring 200 f. Kr. når Nicander af Kolofon skrev om bly-induceret anæmi og kolik . Sygdommen gigt var ofte diagnosticeret i de rige i Rom , som kunne have resulteret i bly kopper og skåle . Bly blev også brugt til at lave makeup og sukkerprodukter i denne tid .

Betydning


Det er vigtigt at vide, hvordan man kan genkende tegn på blyforgiftning at få ordentlig pleje for de berørte personer .

Symptomer


Blyforgiftning symptomer kan efterligne symptomer fra andre sygdomme , men bevidstheden om alle de symptomer, vil hjælpe dig til at genkende sygdommen . De omfatter maveproblemer fra kvalme til mavesmerter til forstoppelse , diarré , opkastning , appetitløshed og vægttab , ændringer i munden , såsom en blålig linje langs tandkødet (det mest almindelige hos voksne ) , og en metallisk smag i munden ; og adfærdsmæssige ændringer såsom irritabilitet , letargi , hyperaktivitet og en manglende evne til at sove .

Blyforgiftning kan give smerter i kroppen , herunder bryst smerter og hovedpine . Extreme blyholdig maling forgiftning kan resultere i kramper , koma og død . Det er vigtigt at være opmærksom på mulige tidlige symptomer og ikke gør det muligt at nå så langt .

Identifikation


Hvis erfaringerne en kombination af ovennævnte symptomer, og hvis du eller nogen i nærheden af dig har været udsat for bly støv eller afskalning af maling fra en gammel hjem eller en bygning ( 1970'erne eller ældre ) , så er der en klar mulighed , at du kunne have blyforgiftning .

Forebyggelse /Solution

Hvis du bor i et hjem , som kan forårsage blyforgiftning , Der er ting, du kan tage for at holde dig selv og dine børn sunde . Du kan vaske børns legetøj ofte for at holde dem fra at indtage bly støv . Du kan moppe gulve og vindueskarme med en fugtig klud regelmæssigt. Du kan reparere eventuelle peeling maling . Du kan også spise høj-calcium fødevarer for at beskytte din krop fra bly . Hvis du har spørgsmål om bly og forebyggelse , kan du kontakte Miljøstyrelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.