definition af titrering

Titrering er en fælles kvantitative kemiske analytiske fremgangsmåde , der bruges til at bestemme koncentrationen af de reagerende stof . Titrering er også almindeligt kendt som volumetriske analyser , fordi volumen og koncentration spiller en afgørende rolle i denne procedure . I titreringen procedure , er et reagens , eller et stof , der er fuldstændig forbrugt i reaktionen , af en bestemt mængde og koncentration til at reagere med det reaktant eller indstillede , som er af ukendt volumen . Ved at følge disse reaktioner , kan du nemt bestemme koncentrationen af den indstillede .

Du skal bruge: .
Nødvendig statsformer

historie og oprindelse Titrering


Oprindelsen af volumetriske analyser datoer til omkring det 18. århundrede, da franske videnskabsmand Francois Henri først udviklet en burette . Men det var på grund af Karl Mohr , at titreringen blev kendt over hele verden . Mohr populariseret metoder og proceduren for titrering til alle hjørner af verden gennem hans lærebog , der blev offentliggjort i 1855 .

Typer af Titrering


Forskellige typer af titreringen bruges af forskere over hele verden . Nogle af de mest almindelige typer af titreringen omfatter syre- base titrering , redox titrering og Kompleksometri .

Syre-Base titrering


Syre- base titrering er en filial af volumetrisk analyse, der almindeligvis anvendes til at bestemme koncentrationen af syre eller base , der bruges som den indstillede . Denne metode er baseret på den neutralisering reaktionen , der finder sted mellem syre og base . En syre-base titrering er generelt bruges til at bestemme de grænseværdier for renheden af forskellige kemikalier og elementer .

Redox Titrering


Redox titreringer , også kendt som reduktion-oxidation titreringer , er en type titrering , der er baseret på reduktion og oxidation reaktioner , der finder sted . Denne form for titrering er generelt bruges til at bestemme koncentrationen af kemikalier som jod og kalium permanganat ( KMnO4 ) , der fungerer som brandnaerende og reduktionsmiddel under forskellige kemiske forhold .

Sagsbehandling Titrering

Generelt titreringen procedure starter med at tage en fast mængde af reaktant i et baegerglas sammen med en kendt mængde af indikatoren . Den indstillede er taget i en burette kolbe , som er placeret under opsætningen. Så den indstillede får lov til at langsomt falde i burette, der indeholder den indstillede . På et vist punkt . den indstillede ændringer fra sin oprindelige farve , der er kendt som slutpunktet Ved at beregne mængden af den indstillede på dette punkt , kan du bestemme koncentrationen af den anvendte indstillede .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.