hvad betyder en epidemiolog undersøgelse ?

Epidemiologer har som minimum en bachelorgrad , og de fleste har en videregående uddannelse såsom en Master of Public Health , Master of Science , ph. d. of Public Health eller doktorgrad i filosofi grad . Ordet " epidemiologi "stammer fra det græske sprog og bogstaveligt betyder " studiet af , hvad vederfares mand. " . henhold til statsrådet og territorial epidemiologer, epidemiologer studere emner , herunder sygdomme og vigtige statistikker , der påvirker befolkningens sundhed

Bivirkninger


Bivirkningerne er uventede eller alvorlige bivirkninger , der kan opstå efter en vaccination eller brug af en medicin , og er studeret af epidemiologer at fastslå sikkerhed for og effektiviteten af medicinske produkter .

fødsler og dødsfald


fødsler og dødsfald, samt ægteskaber og adoptioner , er afgørende statistik studeret af epidemiologer at undersøge udviklingen i fertilitet , dødelighed og i husholdninger .

kroniske sygdomme


Kroniske sygdomme som kræft , hjertesygdomme og diabetes er undersøgt af epidemiologer at afgøre, hvad der forårsager de betingelser og måder at forebygge komplikationer .

Smitsomme Sygdomme


Epidemiologer studere alle former for smitsomme sygdomme , såsom HIV og influenza , og indsamle og analysere laboratorieresultater , geografiske fordeling og graden af sygdomme .

Populationer

Generel statistik på befolkningen , såsom alder og race , geografiske fordeling og befolkningstæthed og procentdelen vaccineret er data undersøgt af epidemiologer .

Risikofaktorer

Risikofaktorer for visse sundhedsmæssige betingelser , såsom højt blodtryk , fedme og mangel på prænatal sundhedspleje studeres ved epidemiologer at hjælpe med at få pleje og ressourcer til mennesker i fare.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.