hvad er faren ved vandpibe rygning ?

En vandpibe er en vandrør , normalt lavet af glas i bunden , som har en eller flere stængler . Mayo Clinic siger, at mens mange mener Hookah ryge er mindre skadelig end cigaretrøg , sandheden er , at en time brugt på Hookah kan betyde indånder så meget røg , som du ville gøre, hvis du røget 100-200 cigaretter

Du har brug for . :
Rope .
Bolde af messing .
. Brain af messing

Afhængighed


Hookah har potentialet til at forårsage den samme afhængighed som andre tobaksvarer , såsom cigaretter og cigarer-selv ifølge Center for Substance Abuse forskning , kan dette potentiale være lidt mindre af social karakter Hookah brug . Hookah er sædvanligvis deles med venner og røget på en fest eller Hookah cafe , så Hookah brugere lange strækninger af tid mellem anvendelser . Hvis en Hookah bruger begynder at foretage ændringer i livsstil for at imødekomme Hookah ryge , kan det være et tegn på afhængighed .

Cancer


Kræftfremkaldende stoffer , som produceres ved afbrænding af tobak kan forårsage kræft . Tobakken i en vandpibe , er opvarmet i stedet brændt , ligesom tobak i en cigaret . Kræftfremkaldende kvaliteten af Hookah ryge afhænger af, hvor høj temperatur af tobakken får. Så mens Hookah røg ikke kan være lige så kræftfremkaldende som cigaretrøg , producerer selskabet stadig kræftfremkaldende , og derfor er stadig i stand til at forårsage kræft .

Oral farer


Røgtobak fra en vandpibe kan resultere i en bred vifte af oral problemer . En vandpibe ryger tænder kan blive plettet af tjære , han inhalerer i røgen . Dårlig ånde er også en bivirkning af Hookah ryge , da det er med andre former for tobaksrygning . Men langt , er en af de mest alvorlige orale bivirkninger af Hookah ryge oral cancer .

Smitsomme Sygdomme


Når en vandpibe ryger går til en vandpibe bar , han er i stand til at få sit eget disponible mundstykke , der skal bruges sammen med Hookah , så bakterier ikke deles . Imidlertid betyder det ikke disse disponible mundstykker altid bruges . Ifølge en rapport fra Lindsay Lyon på US News and World Report , Samira Asma , en epidemiolog ved Centers for Disease Control og Forebyggelse , siger nogle dele en enkelt talerør . Dette sætter dem i risiko for smitsomme sygdomme , herunder herpes og tuberkulose .

emfysem og kronisk obstruktiv lungesygdom

Hookah røg indeholder kulilte og andre giftige kemikalier-som cigaretter gør-at sætte en vandpibe ryger med risiko for emfysem . Kronisk obstruktiv lungesygdom kan også være forårsaget af Hookah ryge, samt åndenød , beskadigede lunger , hvæsen og en kronisk hoste .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.