hvad er fordelene ved førstehjælp uddannelse ?

Blive uddannet i førstehjælp kan bære masser af ansvar og masser af fordele . I farlige situationer førstehjælp uddannelse kan gøre en forskel i liv eller død , så lærer om de fordele , du kan få fra at tage et par enkle kurser , der kan holde dig forberedt og hjælpe med at redde et liv

A Safer Hjem


Uanset om du er en nygifte par eller en familie på fem , kan førstehjælp træning i hjemmet i høj grad øge din families sikkerhed . Skulle en ulykke ske i dit hjem , der egentlig førstehjælp uddannelse kunne gøre hele forskellen . Mens det er vigtigt for forældre at have en uddannelse , kan børn også tage kurser såsom CPR , brandsikkerhed og AED ( automatisk ekstern defibrillator ) . Uddannelse dine børn vil ikke blot øge deres personlige sikkerhed , men dit så godt, hvis du nogensinde kommer til skade .

En sikrere arbejdsplads


Mange virksomheder er forpligtet til at give medarbejderne uddannelse i førstehjælp , og der er mange fordele ved at have medarbejdere gennemføre en uddannelse som CPR og forebyggelse af personskader. I tilfælde af en nødsituation på arbejdspladsen, jo flere medarbejdere , der er første-uddannede støtte bedre chancen for, at man vil være til stede , hvis der sker en ulykke . Hvis der er en ulykke , en medarbejder, der har modtaget førstehjælp uddannelse kan være i stand til at forhindre yderligere skade . Medarbejdere, der er førstehjælp uddannede er også mere tilbøjelige til at være mere vidende og bevidste om sikker adfærd i erhvervsklimaet , hvilket forhindrer skader i første omgang .

Overlevende Disaster


Naturkatastrofer , som orkaner , tornadoer , oversvømmelser og strømafbrydelser , kan forekomme overalt . Vide, hvordan man håndtere dem kan øge dine chancer for overlevelse . Mange centre , som det amerikanske Røde Kors tilbyder kurser om forberedelserne til sådanne katastrofer og instruere dig om , hvordan man holder du og din familie sikreste i sådan en begivenhed .

Sikkerhed til din baby


Til børnepasning-givere og første-tid forældre , børn førstehjælp uddannelse er integreret for at sikre en baby 's sikkerhed . Førstehjælp uddannelse til spædbørn og småbørn er anderledes end det er for voksne , fordi børn , især børn, kan ofte ikke udtrykke , når der er noget galt med dem . Spædbarn pleje førstehjælp kan instruere børnepasning-givere om, hvad tegn til at søge , og hvordan det præcist skal svare . Der er også en forskel i anvendelsen af CPR på spædbørn og småbørn . Mens du kan blive certificeret i voksen CPR , barn CPR kræver forskellige uddannelse og trin , så lærer både for at øge din chance for at blive i stand til at hjælpe en person i alle aldre i en ulykke .

Steder at få trænet

Den amerikanske Røde Kors tilbyder en omfattende liste over kurser, du kan tage , der dækker alt fra CPR til hiv /aids . Du kan kontakte din lokale amerikanske Røde Kors for at finde ud af mere om deres tidsplan og kurser . På arbejdspladsen kan man ofte få undervisning gratis takket være OSHA love , der kræver arbejdsgiverne til at give førstehjælp uddannelse . Se også de lokale sygehuse , som ofte tilbyder gratis kurser til samfundet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.