hvordan er hydrogen anvendes som brændstof ?

Brint er det første element på det periodiske system , og det er atom videnskabsmand forstår den mest grundigt . Brint er også den mest udbredte grundstof , der udgør en stor del af stjernedannelse , og det er en del af livets nødvendighed-vand . Solen omdanner brint til helium , som er ansvarlig for vores strålende energi til fotosyntese . Derfor er det ikke nogen overraskelse, at forskere har fundet en måde at bruge brint som en mere miljøvenlig produkt til brændstof og energi

Energi


Elektricitet er den i øjeblikket anvendte form for motilitet for energi . Det er denne form for energi luftfartsselskab , der bruges til at drive huse og forretninger fra kraftværker placeret over hele verden . Kraftværker tager energien fra kul og uran og bruge el som et medium for magten . Selvom det ikke er anvendt så bredt som el, brint også har evnen til at bære energi fra en kilde til en modtager . Fordi vand er den mest udbredte ressource på planeten , forskere undersøge måder til at bruge sine brintkomponenter i stedet for nedbryder naturlige ressourcer af kul og uran .

Hydrogen Syntese


Hydrogen gas ( H2 ) er lettere end luft , så det stiger til toppen af atmosfæren . Af denne grund er brint ikke er beliggende naturligt i vores luft . Imidlertid kan brint blive syntetiseret fra to fysiske ressourcer-. vand og metan

dampreforming er en metode , der anvendes til at adskille brint -atomer fra metangas . Metan indeholder fire brintatomer . Metan er et fossilt brændstof, men det er også det vigtigste biprodukt af industriaffald , som tegner sig stort set til drivhuseffekten .

Elektrolyse er den mest lovende teknik til at opnå brint . Det er den dyreste teknik , så det er stadig under undersøgelse . Elektrolyse er en proces , der deler brint fra vand molekyler , og det efterlader ingen miljøødelæggende udslip .

Bruger


NASA er den primære bruger af brint ressourcer , især i sit rumprogram . NASA bruger flydende brint som brændstof til booster raketter af rumfærge , og det bruger brint batterier til elektriske kilder . I den offentlige sektor , er brint bruges til bærbare batterier for udstyr såsom bærbare computere og mobiltelefoner . Brint er også kan anvendes til nødstrøm til sygehuse .

Brændstof


Der er ca 500 brint-drevne biler i USA . Anvendelsen af brint til elmotorer kendt som brændselsceller bliver mere og mere populære. På grund af den høje udgifter til at producere disse brændselsceller , har disse biler en betydelig højere pris end konventionelle køretøjer . Men brugen af brint som brændstof i biler giver lidt at ingen emissioner på miljøet .

Future

Igen , er omkostningerne ved brint kraftværker og brændselsceller har gjort det en ineffektiv teknik . Forskere fortsætte med at studere bedre måder at syntetisere den gas for at gøre det til en omkostningseffektiv vej til magten boliger , biler og virksomheder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.