hvordan man får muskatblomme ud af dig

Mace kan bruges til at styre en uregerlig menneskemængde eller som en selvforsvar mekanisme . Forhåbentlig vil du aldrig behøver at bekymre dig om at være oversprøjtet med muskatblomme . Hvis det gang nogensinde kommer , kan dog du har lyst til at muskatblomme vil ikke komme ud af din hud . Ved brug af almindeligt hånd eller krop sæbe vil dække op muskatblomme , men vil ikke gøre meget for at fjerne muskatblomme . Ved at følge nedenstående trin , kan du få muskatblomme ud af din hud og har lyst til dig selv igen
1 . .
Fjern alt tøj , der blev sprøjtet med muskatblomme . Du bør derefter vaske det tøj adskilt fra tøj ikke påvirket af muskatblomme .
2 .
Skyl område af din hud påvirkes af muskatblomme grundigt . Brug en slange , som en på din køkkenvask , eller dit brusebad for at skylle området . Vil du ønsker at skylle området for omkring fem minutter. Skyl med lunkent vand , så du ikke er for varmt eller koldt , mens skylning .

3 .
Bland omkring en kop eddike med en kop bagepulver . Du kan få mere eller mindre af begge poster afhængigt af hvor meget af din hud påvirkes af muskatblomme .
4 .
Dyp en viskestykke i blandingen . Derefter forsigtigt klappe det hudområde, der berøres af muskatblomme . Gnid ikke området som dette vil gnide muskatblomme ind under huden . Gør dette et par gange for at sikre , at du får hele området mættet ved blanding .
5 .

Gentag trin 2 , skylle eddike og bagepulver fra din hud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.