hvordan man finder registreret seksualforbrydere i Oklahoma

En vigtig del af den personlige sikkerhed bliver klar over de farer omkring dig . En måde at gøre dig mere opmærksom på mulige farer er at udnytte den sex gerningsmanden registreringsdatabasen. Hver stat giver en sexforbryder register , der kan tilgås online . Hvis du bor i staten Oklahoma følge disse trin for at finde de registrerede seksualforbrydere i dit område

Du skal bruge: .
internet


1

Først skal du gå til Oklahoma Department of Korrektioner hjemmeside . Den direkte link til denne hjemmeside er angivet i den ressource i denne artikel .

2 .
Når der klikker på linket , der siger lovovertrædere.
3 .
En ny side vil åbne op , og der vil være en liste over muligheder . Vælg det link, der siger sex gerningsmanden opslag .
4 .

Du skal læse igennem køn gerningsmanden registreringsdatabasen ansvarsfraskrivelse. Hvis du har læst ansvarsfraskrivelsen og forstå det så klik, som du accepterer vilkårene .
5 .
Nu du er på søgesiden . Du kan søge i registreringsdatabasen efter navn eller by . Du indtaster oplysningerne i boksene , og tryk derefter på søg . Resultaterne vises på en anden side . Resultaterne vil vise navn og adresse på den lovovertrædere .
6 .
på søgesiden er der også et afsnit om kriminel lovovertrædere . Disse er lovovertrædere , hvis opholdssted er ukendt . For at se disse gerningsmanden skal du vælge det link der hedder lovovertrædere er kriminel .

7 .
Kontroller registreringsdatabasen ofte som nye lovovertrædere regelmæssigt tilføjet, og deres oplysninger og placering kan ændre sig.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.