hvordan man kan ansøge om sundhedsarbejdere erstatning

Medicinsk Workers ' Compensation giver dig de fordele, der er nødvendige , når du har haft nogen form for arbejdsulykke . Den lov og former variere stat til stat , men fordelen er til rådighed for alle arbejdstagere i USA . Processen for indgivelse for de fordele, når du har haft en arbejdsplads ulykke er nemt

Du skal bruge: . .
Krævede statsformer


1
Gør sikker på at du rapportere enhver type skade , du har på arbejdet straks . Jo længere du venter , jo vanskeligere er det kunne være at modtage ydelsen. Du har ret til Medical Workers ' Compensation uanset om uheldet var din skyld eller ej.

2 .
erhverve de nødvendige formularer for at modtage medicinsk Workers ' Compensation fordele . Din arbejdsgiver skal have alle de blanketter . De er forpligtet ved lov til at yde disse former . Hvis du ikke kan få de formularer fra din arbejdsgiver , kan du indsende en klage eller få den nødvendige formularer fra din stats Workers Compensation kontor . En liste er tilgængelig på ic. nc. gov/ncic/pages/all50 . htm for alle kontorer i USA .
3 .
Udfyld alle de oplysninger, der kræves i formularen . Sørg for at du beskriver detaljerne i din skade og de omstændigheder, der forårsagede skaden . Typisk vil du nødt til at give den dato , tid og sted for din skade . Afklare, hvorvidt placeringen af skaden var i et område, hvor du normalt har arbejdet . Også , beskrive, hvilken type arbejde, du gjorde , mennesker involveret og begivenheder , der fører til skaden . Indeholde oplysninger om , hvilken del af kroppen blev skadet og omfanget af skaden. Hvis et værktøj , kemiske eller et andet objekt var involveret med forvolder skade , er det vigtigt at medtage disse oplysninger i formularen. Angive, om der var nogen vidner til ulykken , og om du gav mundtligt eller skriftligt varsel til din arbejdsgiver .
4 .

Find ud af forsikringen luftfartsselskabet for din arbejdsgivers Workers ' Compensation før de går til læge . Din læge kan rekvirere disse oplysninger .
5 .
Har din læge udfylde de nødvendige formularer og fil dem med Workers ' Compensation Board i din tilstand . Normalt vil denne formular skal indgives af din læge med jævne mellemrum , mens du får fordele . Sørg for, at du ved, hvor ofte det bør registreres , og dobbelttjekke at sikre, at det bliver indgivet til tiden .
6 .
Drej i alle dine formularer så hurtigt som muligt for at forhindre enhver eventuelle forsinkelser i at modtage dine ydelser .

gode råd og advarsler


 • Gem alle rejser , medicin og levering kvitteringer relateret til din skade . Du kan refunderes via Medical Workers ' kompensation for disse omkostninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.