hvordan man kan få, gratis stopper med at ryge hjælpemidler

Rygning er den nummer et forebygges dødsårsag i USA , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) . Rygestop på ethvert tidspunkt , uanset om du har røget i fem år eller 30 , kan dramatisk reducere risikoen for kræft , hjertesygdomme , slagtilfælde og vejrtrækningsproblemer . En række af rygestop hjælpemidler er tilgængelige for folk, der ønsker at holde op , men de kan få pebret . Her er et par måder at komme i gang uden at skulle tilbringe en skilling
1 .
Kontakt din lokale Folkesundhed kontor og tale med dem om fri rygestop -programmer i dit område . Nogle sygehuse giver klasser gratis for folk med interesse i at holde op , og nogle tilbyder en startpakke af medicin , nikotinplastre eller tyggegummi uden omkostninger for dig .
2 .
Deltag Nicotine Anonymous møder . NA er et gratis support , hvor du kan snakke med andre personer, der arbejder gennem processen med at holde op . Principperne for NA er baseret på en 12-trins spirituelle program .

3 .
Søg på nettet for at finde støttegrupper . Quitnet er en gratis online support gruppe hvor medlemmer af lokalsamfundet kan chatte , finde ressourcer eller tale med eksperter på det medicinske område for støtte .
4 .
Ring American Lung Association og spørge , om de er i øjeblikket tilbyder alle gratis ophør materialer eller medicin . De kan være opmærksomme på en sundhedsmæssig fair kommer til dit område , hvor du kan hente gratis materialer .

gode råd og advarsler • Vær forsigtig med online virksomheder , der fortæller dig de vil give dig gratis medicin , og sørg for at læse det med småt . Nogle virksomheder vil tilbyde prøver , men forventer, at du laver en større indkøb ned på linjen.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.