hvordan man kan holde hovedet koldt i sommervarmen

Dens gonna være en lang varm sommer , især når man ikke har A /C! så læs videre for tips til at blive cool
1
Loose let tøj er en stor must. Shorts , tanke , flip flops eller ingen sko på alle ! Hvis du arbejder i en virksomhed afslappet miljø og Thats ikke en mulighed, at du har en ændring af tøj og sandaler i bilen eller sætte væk på dit skrivebord . På den måde turen hjem plejer være så slemt , hvis du ikke har nogen A /C i bilen så godt.
2 .
Forbruge mange iskolde /frosne væsker i løbet af dagen . Jeg vil sige isvand vil være mest hensigtsmæssigt at bo hydreret . Men det blive kedeligt gør ikke det? Jeg kan godt lide at holde isen popper rundt hele tiden i sommeren for børnene og de voksne ! Jeg kender nogle folk , der gnaske på is chips og der virker rigtig godt at bo cool . Så aftensmad tid ruller rundt , og som ønsker at koge over et varmt komfur i varmen ? Ikke mig! så gå efter en dejlig kølig sandwich med dine foretrukne kød og kold salat og tomater . Skære nogle frugter , smide det i en skål og sættes i fryseren et stykke tid , indtil klar til at spise .

3 .
Invester i en stor ventilator eller mange anstændig størrelse fans for hvert rum eller store rum i huset . Sidder Infront af en fan eller følelsen af vind fra det vil hjælpe en masse i forhold til bare stadig varm luft . Når temp falder , som regel om natten åbne vinduerne og lad den kølige luft kommer gennem huset , der vil hjælpe dig med at sove meget bedre .
4 .
Gå til offentlig svømmehal eller flod , strand , stream . Eller bare tænde sprinklerne og køre dem igennem et par gange . Hvis dine børn har disse lil barnlille pool , ville det være sjovt at holde fødderne i og få dem splash dig .
5 .

Gå til indkøbscenter , er der altid A /C på . Filmene er et andet godt sted at bo cool . Du kan bruge lidt tid hos en ven , eller hvor end deres er kold luft og forfriskninger !

gode råd og advarsler


 • altid være sikker på floden
 • ophold hydreret

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.