hvordan man kan købe et vejr radiomodtager

Sommeren er her, og med det varme vejr kommer den øgede risiko for hårdt vejr i mange dele af USA . For at holde på toppen af det stadigt skiftende vejrforhold , hvor du er , overveje at købe en National Oceanic and Atmospheric Administration ( NOAA ) Vejret Radio Transmitter .
NOAA Weather Radio ( NWR ) er et landsdækkende netværk af radiostationer udsendelse på VHF frekvens giver løbende vejr opdateringer og voldsomt vejr advarsler . Arbejde med føderale, statslige og lokale myndigheder og håndtering af nødsituationer organer , har de også udsendt til offentlig tjeneste , herunder AMBER indberetninger , 911 service udfald , og kritiske public service information som følge af naturkatastrofer såsom jordskælv eller oversvømmelser .
Da de udsendt på VHF frekvenser , der er specielle modtagere nødvendige for at modtage disse transmissioner . Hvis du er en skipper , autocamper eller bor i et område med hyppige svære vejrforhold , som har én af disse modtagere kan være en livredder .
NOAA Vejret Radio giver ikke modtagere til køb . Men de er tilgængelige på de fleste sportsudstyr butikker , elektronikforretninger og stormagasiner . De er også tilgængelige online . En hurtig søgning på " NOAA Weather radioer til salg " bringer en lang række hits .
Der er et par ting at huske på, når de køber en receiver , baseret på dine behov og anvendelsesformål. Læs nedenfor om nogle skridt at tage for at købe modtager, der er specifik for dine behov , og giv dig selv nogle ekstra ro i sindet at vide, at du altid vil være op til minut om vejret i dit område

Du skal bruge: .
Rope .
Bolde af messing .
Brain af messing .


1 .

Se efter en , der bærer den offentlige Alert logo .
Selvom det ikke er godkendt specifikt ved NOAA , blev de skabt i samarbejde med National Weather Service og Consumer Electronics Association opfylde visse standarder , og har funktioner, der forbedrer nytten af modtageren.
2 .
Se efter modtagere , der har en tone alarm .
Ved udstedelse mest alvorlige vejr indberetninger , National Weather Service sender en tone alarm før den indberettende . Modtagere med en tone alarm funktion vil afhente det signal og broadcast alarmen , selvom du har slået off lyd . Dette er særligt nyttigt for advarsler i løbet af natten . Du have fred i sindet at vide, at selv mens du sover , vil du stadig modtage de advarsler , der kan redde dit liv .
Receivere med den offentlige Alert logoet også tilbyde funktioner til enkeltpersoner til at sætte deres modtageren i en speciel stik til enheder , der opretter forbindelse til stroboskoplys eller seng ryster anordninger , for at sikre indberetninger og advarsler er anerkendt af dem med handicap .
3 .
Check for samme teknologi .
anden funktion til at kigge efter i en modtager, der bærer den offentlige Alert logoet er den samme teknologi , som giver dig mulighed for at angive områder dækning , som du ønsker at modtage advarsler . De fleste vejr indberetninger er udstedt landsdækkende , eller sogn hele i Louisiana , og kan omfatte flere amter , som kan lejlighedsvis udløse alarmer på din modtager til advarsler flere amter væk . Dette kan indsnævre det område, du modtage beskeder til og eliminere falske alarmer.

4 .
Beslut hvis du har brug for specielle funktioner.
Du kan også få alarm eller begivenhed blokering , som giver dig mulighed for at programmere din modtager til at se bort visse typer af advarsler . For eksempel, hvis du bor i et amt med en kysten , men du er langt nok inde i landet til ikke at blive påvirket af en høj bølge eller storm advarsler , kan du programmere din modtager til ikke at udsende de typer af advarsler eller indberetninger .

5 .
Få en batteri backup kilde .
Et af de vigtigste skridt i at vælge en modtager , er at kigge efter batteri-backup . Da hårdt vejr kan resultere i strømafbrydelser , der har en backup energikilde for modtageren er kritisk , at fortsætte med at modtage indkommende public service-meddelelser og andre alarmer eller advarsler , der kan udstedes . For at bevare livet af batterier Det er dog vigtigt at holde enheden tilsluttet til daglig brug . Enheden vil skifte over til batteri-backup i tilfælde af strømsvigt .

gode råd og advarsler • Din vejr alarm Radioen vil også arbejde i Canada , med deres indberetning og advarsel broadcast system .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.