hvordan man kan styre en alvorlig solskoldning

Mange af os har haft den uheldige oplevelse at få alt for megen sol. Dette kan ske, hvis vi forsøger at opnå en tan , eller blot glemmer at anvende solcreme før du går udenfor . Uanset hvad , når du har en solskoldning , er der intet du kan gøre for at vende skade. Alt hvad du kan gøre, er at øge din komfort niveau og give din hud tid til at helbrede . Her er du:

Du skal bruge:
Aloe lotion
. Fugtgivende lotion .


1 .

Du behøver ikke at stoppe afbrænding bare fordi du får ud af solen. Tag et koldt brusebad så hurtigt som muligt . Under et køligt brusebad vil køle din hud ned , og hjælpe brænde i fortsat at forårsage yderligere skade på din hud
2
Tør omhyggeligt ; . . ikke gnide dit solbrændt område kraftigt . Vær blid ; pat din hud tør . Hvis du bemærker at dannelsen af vabler , ikke pop dem . væsken , der udgør under vabler er nødvendigt for at beskytte din beskadiget hud og hjælpe det til at helbrede
3
Anvende nogle aloe lotion med Lidocain . Den Lidocain vil bidrage til at give nogle komfort med lidt bedøvende din hud , og lotion vil give køligt, beroligende fugt til at hjælpe fremskynde helingsprocessen .

4 .
Tag nogle Tylenol , Advil eller andre smertestillende medicin for at øge din komfort niveau . Drik masser af væske , og sørg for at holde godt hydreret .
5 .
Prøv at holde huden udsættes så meget som muligt , medmindre du går udenfor. Hvis du går udenfor , slid masser af solcreme og beskytte det forbrændte område fra en udsættelse for sol , indtil din hud er helt helet .
6 .

Fortsæt med at anvende Aloe eller fugtgivende lotion til at hjælpe lindre din solskoldning , indtil du er helbredt . Vær ekstra forholdsregler i fremtiden for at hjælpe med at beskytte dine følsomme hud , og medvirke til at reducere din risiko for at udvikle hudkræft .

gode råd og advarsler


 • Vær ekstra omhyggelig med at beskytte din hud efter en solskoldning .
 • Hold området rent og lad udsættelse for luft .
 • En alvorlig solskoldning øger din risiko for hudkræft . Se din læge , hvis du har store smerter , hævelse eller misfarvning , der fortsætter.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.