hvordan man kan trække biohazard tegn

Den biohazard symbol advarer folk til at passe på farlige materiale , der kan udgøre en trussel mod den offentlige sikkerhed . I 1966 realiserede videnskabsmand Charles L. Baldwin , at det var nødvendigt at komme med et universelt symbol , som alle straks ville genkende som et advarselssignal i videnskab , sundhed og biologi områder. Baldwin arbejdede med emballage design team på hans kemisk virksomhed og kom op med et skilt , der nu jævnligt ses i laboratorier , klinikker og hospitaler over hele landet . Tegning symbolet gjort forholdsvis let ved sin enkelt design af sikringsanlæg cirkler .

Du skal bruge:
Compass
. Lineal.


1 .

Tegn en lille cirkel med et kompas . Hvis du tegner et symbol på en 8,5- tommer -by -11-tommers ark papir , sæt radius af en cirkel på din kompas til omkring 3 /8 af en tomme .
2 .

Placér metalspids af kompasset på det lille hul præget ind i papiret fra trin 1 og tegne to cirkler med samme centrum . Den første cirkel skal have en radius på ca 1 1 /4 inches . Den anden cirkel skal have en radius på ca 1 5 /8 inches .
3 .

Brug en lineal til at tegne to korte linjer (ca. 1 /8 af en tomme lang ) i toppen af den lille midtercirklen . Derefter trækker yderligere to korte linjer af samme længde , der kommer ud fra den nederste højre og nederste venstre sider af samme cirkel omkring en 35-. til 40- graders vinkel
4
Brug et kompas til at drage tre cirkler med en radius på ca 1 5 /8 inches . For hver cirkel , placere metalspids af kompasset ca 1 /2 tommer fra kanten af den udvendige cirkel i en lige linje fra de tre sæt af korte linjer i Trin 3 . Når disse tre cirkler er tegnet , skal de bare nåde kanten af korte linjer .
5 .
Tegn buer på cirklen bandet med omkring 1/8-inch mangler fra indersiden af de tre cirkler bare trukket , og fylde bands i. Der skal nu være tre separate bånd af sort omkring den lille inderkreds .

6 .
Uafgjort tre krumme " V " figurer ved hjælp af ydersiden af de tre cirkler som en guide . Den midterste af de V- linjer bør være ca 5 /8 inches ud fra midten af ydersiderne af hver af de tre hvide bånd i det delvist mørklagte bandet cirkel . Den buede " V "-linjer skal begynde fra dette punkt og følge kurver af de tre cirkler , der begynder med en bred margen og indsnævring til en meget fin margen på spidsen af cirkler . Efterlad ca 1 /4 tomme hvide plads på spidsen af cirkler . De hvide områder bør svare til vinkler af den korte linjer i Trin 3 .
7 .
Color i de tre nye krumme "V " figurer , der forlader de hvide mellem korte linjer i Takt . Slet den ekstra blyant linjer, der er levn fra den tidligere kredse .

gode råd og advarsler • Hvis du har brug for at gøre biologisk tegnet større , kan det være nemmere at bruge disse målinger til at trække det på en 8,5-tommer med 11-tommer ark papir og derefter udvide det færdige symbolet på en kopimaskine maskine eller med en computer og scanner .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.