hvordan man kan undgå bisphenol A i baby og småbørn produkter

Vores babyer sundhed er meget vigtig for os . Plastic eksponering har været en stor bekymring for mange mennesker . Der er dagligdags ting, som vi kan gøre for at hjælpe med at holde vores barn fri fra Bisphenol A kemiske eller BPA , der kan blive lækket fra visse plast . Læs denne artikel for at lære at undgå BPA kemikalie i din baby og småbørn produkter

Du skal bruge: .
BPA fri produkter
At undgå og /eller slippe af plast


1

BPA FRI sutter : .
Vælg en sut , der siger » BPA FRI ' på Det er emballage . Hvis dit barn i øjeblikket er ved hjælp af en sut , så ring til producenten og find ud af , om det er BPA fri eller ej. Fortsæt med at tjekke hver gang du køber en sut , hvis det har Bisphenol A , fordi nogle virksomheder ikke har gjort op med sig selv , hvis de ønsker at tilføje BPA til deres babyprodukter .
2 .
BABY BOTTLE VAND :
Giv din baby eller lille barn en flaske eller sippy bæger , som siger » BPA GRATIS ' så godt. Nogle virksomheder laver baby flasker af glas så det ville være et godt alternativ . Hvis du vil undgå plast helt , brug buksetrold kopper , som er lavet af rustfrit stål .
3
glasfade : .
Brug tallerkner , der er lavet af glas til dine børn . Hvis du er bekymret for glas bryde grund af håndteringen af barnet , købe hærdet glas tallerkner som er lavet af break-resistent glas

4
GØR din egen baby FOOD : .

Brug frosne eller friske fødevarer . Undgå konserves , der har Bisphenol A foret på indersiden . Ved opbevaring af babymad du lavede , opbevare den i Ziploc poser , der ikke har BPA
5
baby formel : .
Undgå at bruge flydende formel i en dåse . Disse dåser er foret med Bisphenol A , så der er en større risiko for dette kemikalie siver ind i formlen . Hvis du bruger modermælkserstatning købe pulveriseret formel og bruge en Bisphenol A fri babymad opbevaring container for at holde det gemt som du bruger det .

gode råd og advarsler


 • Forskning online eller ring specifikke produkter, du ønsker at købe for at finde ud af , om de har BPA , eller hvis de fortsat vil være BPA fri .
 • Giv Bisphenol A fri produkter som en gave til en baby brusebad eller børnefødselsdag .
 • Ikke alle plast indeholder Bisphenol A. Lave noget research på plast sikkerhed og genbrugssymbolet med nummeret indeni.
 • Bisphenol A har en masse negative side påvirker for dit helbred . Undgå det , når det er muligt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.