hvordan man kæmper en krokodille

Disse moderne dinosaurer er en af de mest fascinerende skabninger på planeten . Men de kan , og vil rippe dig led fra lemmer, hvis de får en chance , mener jeg disse fyre tage ned vandbøfler tror du virkelig, du vil have en chance ? . . . mig også , er ikke nogen skællende , stumpede bevæbnet , forherliget Firben kommer til at tage mig ned , fordi jeg kender disse trin . . .

Du skal bruge: .
Rope
Bolde af messing .
Brain af messing .1 .
strategi krokodillen bagfra , og ingen pludselige bevægelser ! Tag det rart og langsom .
2 .
dernæst rebet i dine hænder , du vil ønsker at hoppe på ryggen . Du plejer har tid til at klatre op på dens ryg , fordi croc sandsynligvis vil bide benet af. Du er bogstaveligt talt nødt til at springe op i luften og lander på ryggen , og gør det over halen ! Krokodiller har meget stærke muskler i deres hale , der hjælper dem svømme gennem vandet . et par piske fra denne ting let kunne vende dit ansigt i en budding-lignende stof .
3 .

Næste du vil ønsker at pakke rebet omkring udmundingen af krokodille . Crocs kan bide ned med enorm kraft , men de har ikke stærke muskler , når det kommer til at åbne munden , så et reb vil holde det sikkert lukket .
4 .
Selv med munden sikre croc kan stadig såre eller dræbe dig med sin mægtige hale og skarpe kløer , så vær forsigtig , når den transporteres .
5 .
Congragulations , har du fanget en krokodille , nu din gratis at vende ham til en smuk lille håndbagage håndtaske . En passende afslutning på sådan en ædel skabning !

gode råd og advarsler


 • Denne proces er meget lettere ved hjælp af en anden person . Det eneste trick er at finde en anden som awesome og mandig , som du er , eller er jeg !
 • Forsøg ikke dette derhjemme

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.