hvordan man planlægger for en orkan

Med orkanen Beredskab Uge over os, er nu tid til at planlægge en orkan , hvis du ikke allerede har gjort det , og du bor i en Hurricane udsat område . Orkansæson starter officielt den 1. juni og løber gennem 30 november. Eksperterne er enige om at det at være uforberedt og uvidende er desværre en rød tråd , der løber igennem alle tidligere orkan katastrofer . Nu er det tid til at planlægge og forberede så hvis den tid kommer , når du skal evakuere , eller samle stumperne op efter en orkan , vil du være klar .

Du skal bruge:
Forsikring-storm og oversvømmelser
. Plan-Evakuering og Post orkanen
. Forbrugsvarer-Til prepping hjem og fastholde familie1
Det første skridt er at sikre, at du er dækket af en forsikring , bør det værst tænkelige scenario ske, og dit hjem eller personlige . ejendele er ødelagt af en orkan . Det betyder, at du har storm og Flood Insurance . Meget sjældent vil en boligejer politik dække vandskader fra den kraftige stigning i en orkan . Du ønsker ikke at blive overrasket efter den kendsgerning . Også , at du har tilstrækkelig dækning til at dække alle dine ejendele . Glem ikke dine andre høje billetpriser genstande som biler og både . Disse er ofte de to elementer , der kan modstå den mest skader fra en orkan . Lav en oversigt over , hvad du har , og tage billeder af dine høje dollar poster . Også tage billeder rundt om i og uden for dit hjem , for at få en god fornemmelse af før. Hold alle dine vigtige papirer sammen i en vandtæt , og hvis det er muligt , brandsikker beholder .
2 .
Nu hvor du ved at dit hjem og ejendele er dækket af en forsikring fra orkanen skader , er det tid til at lave en plan for evakuering . Hvis et obligatorisk evakuering fra en orkan er erklæret , behøver du ikke ønsker at være afgørende så hvor og hvordan du vil gøre det . Beslut som en familie under hvilke omstændigheder vil du evakuere og hvor du vil gå . Sørg for at din plan tager dig så langt væk fra de mulige ilandføring af orkanen som muligt . Selvfølgelig vil du ikke vide dette , hvis du laver en plan forud for oplysninger på sporet af orkanen , men du kan opbygge uforudsete ind i din plan . Se og lyt til eksperterne fra Hurricane Center på National Weather Service , som orkanen nærmer , så du kan justere din plan . Lav en liste over , hvad emner vil gå med dig og ved, hvor de er . Sørg for at du liste alt, hvad der er vigtigt at dit liv under og efter orkanen . Planen omfatter også for hvad du vil gøre med din ekstra biler , både , RV 's osv. og selvfølgelig , hvad du vil gøre med dit kæledyr . Hvis du lader dem , kan de omkomme . Hvis du har planer om at gå til en orkan krisecenter finde ud af nu , hvis de vil tage kæledyr .
3 .

Det næste skridt i din orkan plan er at samle de leverancer, for at forberede dit hjem . Du skal bruge skodder eller krydsfiner , samt værktøjer til at installere dem . Hvis du har de finansielle ressourcer , vil de fleste forsikringsselskaber giver dig en rabat på din forsikring , hvis du installerer orkanen skodder . Også , nu er det tid til at købe en generator hvis du kan . Må ikke vente , indtil der er et run på dem , som orkanen er bærende ned på dig . Tilgængelighed kan være knappe , og priserne vil gå op . Du kan blive uden strøm i en længere periode . Glem ikke genstande som gaffatape , noget at bruge til at binde tingene ned , og plast presenninger . Nogle forsyninger til efter orkanen passerer kan omfatte kraftige lange arbejdshandsker , et partikelfilter maske eller åndedrætsværn , og jod-baserede vand bakteriedræbende tabletter til at rense dit vand .
4 .
Sammensæt en orkan forsyning kit . Du kan bruge denne , om du planlægger at evakuere eller ej . Sættet bør indeholde :
* Vand ( mindst 1 gal per dag per person for 3-7 dage . )-Du kan holde 2,5 gal . sammenklappelig kander gøre af low-density polyethylen klar og fylde dem, før orkanen kommer .
* nonperishable mad , brændsel til madlavning og redskaber , og engangsservice /redskaber ( sørg for at have en hånd krank dåseåbner ) .
* First Aid Kit , sammen med en tilstrækkelig tilførsel af nødvendige medicin til at få dig igennem en uge .
* Tolietsager ( fugtige vådservietter vil komme i en særlig praktisk, når du ikke har rindende vand ) .
* LED lommelygte og masser af batterier
* Håndsving powered AM /FM /Vejret radio
* Fuldt opladet mobiltelefon med et ekstra batteri eller håndsving opladeren
* Tæpper , puder og tøj
* Pet pleje forsyninger til at holde i en uge
* Alle brændstoftanke i køretøjer , du skal bruge , bør være fuld
* Cash-ATM 's vil ofte være tom og hvis du mister strøm, du vil ikke blive kunne få adgang til dem og ofte ikke vil være i stand til at bruge et kreditkort hos lokale handlende .
5 .

Endelig, hvis du gør ophold sagt, at du har overvejet alle de farer, orkanen vil bringe . Stormflod , kraftig vind og tornadoer . Sørg for, at du ved, hvad rum i dit hus vil være sikker rummet . Det er det rum , hvor du er mindst tilbøjelige til at komme til skade , bør et vindue pause eller oversvømmelser stige i dit hus . Hvis du har børn eller ældre i din husstand , alvorligt overveje at evakuering .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du slukker alle de værktøjer, du kan , før du forlader din hjem i en orkan evakuering .
 • Må ikke vente til sidste øjeblik med at få kontanter og gas .
 • Hvis du har en båd og behov for at opbevare det i en lystbådehavn under orkanen , så sørg for at de har en Plads til dig . Glider gå hurtigt .
 • Gå ikke i panik og altid sørge for , at sikkerheden for din familie , og kæledyr , kommer før bevarelse af dine ejendele .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.