hvordan man undgår at blive offer for voldtægt

I dagens verden er voldtægt desværre alt for almindeligt !!!!!!! Kære er det tid kæmpe tilbage ! Dette kan ikke fortsætte! ! Hvis du nogensinde får ind i en dårlig situation , her er nogle tips til at komme ud af voldtægt situationen
1 .
altid, altid stole på dig instinkter ! ! Hvis du har lyst til din i en ubehagelig situation , komme ud ! Det er bedre at forebygge end at helbrede . Må ikke lade dig være et offer for voldtægt .
2 .
Det bedste du kan gøre er at tage en selvforsvar klasse . Der er mange klasser til rådighed, men du er nødt til at gøre nogle forskning for at finde dem . Hvis der ikke er nogen klasser til rådighed , der er mange tips og videoer på internettet , der kan hjælpe dig .

3 .
Hvor du går , især om natten , rejser i en gruppe . Det er altid sikrere at være sammen med nogen end at være alene .
4 .
ALDRIG gå ud alene efter mørkets frembrud . Hvis du er nødt til at gå til din bil og det er en temmelig lang tur , sørg for at snakke med nogen på mobiltelefonen . På den måde nogen vil vide, hvis der sker noget med dig, og de kan kontakte myndighederne straks .
5 .

Park i god belysning områder tæt på den bygning , du forsøger at komme ind . Hvis du er tæt bygningen , kan du komme i hurtigere . Hvis du sidder i din bil for mere end 30 sekunder uden at gå nogen steder , låse alle døre og rulles op dine vinduer , så ingen kan nå ind og angribe dig .
6 .
Hvis du ønsker at gå til en løbetur , tage din hund . Sørg for, at din hund er meget stor , så det kan skræmme rovdyr !
7 .
Undgå at tage genveje eller sidegader hvor der ikke er en masse mennesker . Det er godt at være i befolkede områder , så folk kan se, hvis der sker noget for dig .

8 .
Lad ikke nogen ind i dit hus , selv om de synes , som om de laver noget for en reel årsag .
9 .
må ikke svare døren for nogen du ikke kender , hvis du er alene hjemme .
10 .


Hvis nogen er faldende dig ud på dit hus , bede dem om at vente , indtil du får i sikkert, før de kører ud .
11 .
Når du går et sted være opmærksom på dine omgivelser . Kig bag dig hver femten sekunder . Se til venstre og højre og scan på mellem bygninger og biler for at skjule " svindlere ".
12 .
Hvis du bemærker nogen lyssky tegn eller noget ud af det sted, krydser gaden og få på en mobiltelefon med nogen , du kender. Komme ind i en offentlig område som en butik . Hvis du er til fods i et kvarter , gå til et velkendt hus og bede vedkommende om at lade dig i. ( Sørg for at du kender denne person . ) Derfra kan du bede om at kalde nogen til at samle dig op og tage dig hjem .

13 .
Hvis du opdager en bil efter dig på en ensrettet gade , så sørg for at gå i retning af trafikken . For eksempel , hvis bilerne er på vej nordpå gå syd .
14 .
Sørg for at gå hurtigt og med tillid , uanset hvor du er. Du vil komme til din destination hurtigere og skræmme potentielle voldtægtsforbrydere. En god ting at have , er en vred " Don't Mess With mig " ansigt . Hvis du ser en person kigger på dig og de vil ikke stoppe , gør øjenkontakt . Sørg for, at du ser aggressiv og give en piercing stirre . Ellers undgå øjenkontakt for enhver pris .
15 .
Bær ikke afslørende tøj . Du beder om problemer . Hvis du kommer fra en part , sørg for at tage en jakke til at dække dig op .
16 .
Må ikke bære for mange ting. Det kan stoppe dig fra at løbe væk hurtigere . Hvis nogen er på jagt efter dig , drop de tungeste ting og RUN !
17 .
Hvis de har pistolen , begynde at køre i zig zags . Må ikke køre i en lige linje .
18 .
Sørg for altid at være på din mobiltelefon . Hvis de er tæt nok , siger noget lignende " Ok , jeg er to veje over fra dig . Bare samle mig op derovre . Ok se dig i et minut ! " Det vil gøre dem til at tænke , at nogen kommer til at samle dig op meget snart , og de bør ikke gider komme i nærheden af dig . Det er godt at være på en mobiltelefon , fordi nogle vil vide det samme , hvis der sker noget med dig .
19 .
Medbring en fløjte eller noisemaker med dig at gøre støj , hvis nogen bliver for tæt på.
20 .
Hvis nogen gør grab dig, gå til deres øjne , mave , knæ eller private dele . Private dele er normalt mest følsomme , så jeg vil sige angribe private dele . Sørg for at du angriber voldtægtsforbryder kontinuerligt, indtil de er på jorden og derefter køre væk . Det vil ikke gøre dig noget godt , hvis du bare punch nogen og derefter prøve at køre væk og de er stadig stående . De kunne nemt tage op til dig .
21 .
Hvis du er på jorden dække dit hoved og sparke deres ankel eller knæ . Bagsiden af deres knæ vil få dem til at snuble . Dette vil give dig nok tid til at få fat i hovedet og bringe dem ned .
22 .
også bide og kradse er meget effektiv . Hvis du føler, at du kommer til at falde så få fat i deres ansigt og ridse dem . Gode steder at bide er deres håndled , fingre , ansigt og hals .
23 .
Carry peberspray med dig . Sørg for, at du ved hvordan man bruger det . Ellers kan de bruge det på dig . Sørg også for vinden ikke blæser i din retning .
24 .
Hvis de har nogen våben , så prøv at snuppe deres arme først og trække ud våbnet .
25 .
Hvis du er til en fest , accepterer ikke drikkevarer fra mænd . Heller ikke efterlade din drink uden opsyn . En masse gange , vil voldtægtsforbrydere slip på en dato voldtægt stof . Det betyder, at du ikke kan tage øjnene fra din drink i et sekund !
26 .
også undgå at gå til fester hvor der vil være tung brug af narkotika. Chancerne er VEJEN højere af at drikke et lægemiddel snørede drink .
27 .
En masse gange , er kvinder voldtaget af nogen, de kender . I denne situation kalder nogen, du stoler hvis personen gør ubehageligt forskud på dig . Hvis du er i et hus , lave høje lyde for at få nogen opmærksomhed . Hvis de begynder at ramme dig , løber ud af bygningen eller rummet og skrige og gøre en tumult.

gode råd og advarsler


 • hvis der er mere end én person EFTER DU , får på en mobiltelefon og ringe til nogen for at hente dig eller komme i en offentlig og godt oplyst område øjeblikkeligt.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.