oksekød minder & deres økonomiske virkninger

Oksekød minder er en af de største problemer det amerikanske landbrugsministerium og i Food and Drug Administration , samt forhandlere og producenter . Kvægbesætninger er omfattet af en række sygdomme , herunder hov-og klovsyge og kogalskab sygdomme . Efter behandling, kan oksekød blive forurenet med bakterier og vira . Dette kød er testet , men forureningen lejlighedsvis savnet og produktet er frigivet til offentligheden . Når dette sker , kan de økonomiske virkninger overvældende. Offentlige organer, distributører , producenter , offentlige service organisationer og enkeltpersoner står over for økonomiske problemer fra store problemer i fødevareindustrien .

Du skal bruge:
Træning afslutning
. Placering eller kapitel , hvor uddannelsen fandt sted .
Instruktør navn .

funktioner


Processen med at udføre en oksekød huske tager en stor mængde arbejde og store omkostninger . Når en okse tilbagekaldelse er nødvendig , forhandleren eller producenten oplyser FDA og lokale myndigheder om deres hensigt . Forbruger hotlines skal fastlægges for den bedste kommunikation . Serienumrene er frigivet til nyhedsbureauer og den brede offentlighed . De fleste virksomheder tegne betalt meddelelser i dagspressen i de berørte områder , og offentlige organer løslade annonceringer på hjemmesider og nyhedsbreve . De fleste forbrugergrupper bruger også store beløb til at informere offentligheden om problemerne .

Betydning


En af de største omkostninger for en okse tilbagekaldelse kommer i form af forbrugernes erstatning . Fordi kødet allerede er betalt af forbrugeren , den enkelte generelt har ret til at kræve de midler , der anvendes til at købe det tilbagekaldte produkt . Dette kan komme i form af det selskab, der betaler forhandleren for erstatning kød fra et andet selskab eller ved at erstatte kødet på et senere tidspunkt .

Overvejelser


Obligatorisk tilbagekaldelse indsats kan få økonomiske konsekvenser for forbrugeren så godt. Den lejlighed , vil styrelser gøre det obligatorisk for den enkelte til at returnere varen. En forbruger, som har købt oksekød skal returnere produktet til det sted , hvor han eller hun har købt det, eller en anden forhandler . Dette er normalt udføres , når kødet udgør en særlig fare for at sprede sin bakterier eller virus til andre fødevarer eller flere personer . Hvis en person ikke returnere produktet, kan han eller hun blive udsat op til en $ 5. 000 bøde .

Effects


Mange gange vil huske forårsage en virksomhed , der skal bringes til sagsanlæg fra forbrugere og offentlige myndigheder . Disse kan omfatte dyre juridiske sanktioner og mulige bebyggelser til familiemedlemmer til ofre i tilfælde af dødsfald . Uagtsomhed er den mest almindelige årsag til disse retssager , beskylder virksomheder af en mangel på overblik. Bosættelser kan variere fra store class-action retssager til individuelle civile søgsmål .

Historie

Topps Kød Co oplevet en af de største oksekød husker i USA's historie . I 2007 blev 21. 7 millioner pounds af hakket oksekød mindede på grund af en E. coli forurening . Det første tilfælde blev rapporteret den 5. juli . I oktober blev en class-action retssag anlagt mod selskabet . Det skete på samme tid USDA serveret Topps Kød med en erklæring om , at det ville suspendere selskabets kødproduktion . Hvor selskabet frivilligt overholdt orden og indstillet produktionen. Næsten alle medarbejdere blev afskediget . I tilfælde af Topps Kød , retssagen og den efterfølgende afvikling af virksomheden forårsagede økonomiske problemer for regeringen , virksomheden og enkeltpersoner.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.