stoppe med at ryge produkter

Ifølge den amerikanske Lung Association , årsager rygning mere end 400. 000 dødsfald om året . Det har også negative virkninger på udseende , selvværd , energi og stressniveau . Selv om det kan være yderst vanskeligt at stoppe med at ryge , de belønninger og fordele ved et røgfrit liv er større end man skulle tro . Der er en bred vifte af receptpligtige og ikke-receptpligtige produkter til rådighed til at hjælpe en stoppe med at ryge . Hvis du er en af de mennesker , der siger " jeg vil forlade næste uge " eller " Jeg kan bare ikke gøre det , " der kan være et produkt, der er rigtigt for dig at imødekomme behovet for nikotin .

receptpligtig medicin


En af de mest effektive metoder til rygestop er gennem receptpligtig medicin såsom Bupropion ( Zyban ®) eller Vareniclin ( Chantix ™ ) . Begge disse kan ordineres af din praktiserende læge og købes i de fleste kiosker . Begge er blevet godkendt af FDA som vellykket støtte til rygestop . De virker ved at reducere cravings for nikotin og tage fornøjelsen af at ryge . Hvis du tror, en af disse produkter er det rigtige for dig , ring til din læge for yderligere oplysninger .

Rygning afskrækkelsesfaktorer


Hvis receptpligtig medicin ikke er det rigtige for dig , der er flere produkter, der kan købes i håndkøb på din lokale apotek . De tre vigtigste former for OTC- behandling er nikotinplastre , tyggegummi og sugetabletter . De arbejder alle ved at frigive kontrollerede doser af nikotin i blodet i løbet af en periode . De bivirkninger kan omfatte hovedpine , svimmelhed og kvalme . En væsentlig fordel ved at bruge disse produkter er , at de er diskrete og kan bruges overalt .

naturlægemidler og kosttilskud


Denne metode bliver stadig mere populære, har dog disse produkter ikke er blevet godkendt af FDA og bør anvendes med forsigtighed . Nogle naturlægemidler kan nævnes: halm, Valerian , Lobelia og St. John 's Wort . Disse produkter kan købes i mange supermarkeder og apoteker . Altid konsultere din læge før du bruger disse produkter , og hvis du oplever en usædvanlig bivirkninger , ophøre med at bruge det samme .

Nikotin Vand og vafler


Disse produkter er blevet skabt som en måde at få nikotin til folk , der ikke kan ryge , men kan være nyttigt som en hjælp til rygestop . De er ikke så let tilgængelige som nogle af de varer, som tidligere nævnt , men kan købes via internettet .

Nikotin slikkepinde og Lip Balms

Disse produkter anses for at være ulovligt og bør ikke anvendes .

Nikotin Vacciner

Disse vacciner er stadig under udvikling , og er ikke tilgængelige . De forventes at udløse kroppens immunsystem til at blokere nikotin fra at nå hjernen og reducere de fysiske glæde, at der er opnået fra rygning . Et skud ville vare op til et år .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.