ulemper ved plastikposer

Plastikposer kan være billig og nem at bruge , men de er usundt for vores planet . Denne artikel forklarer nogle af de problemer, plasticposer årsag og hvad der kan gøres for at opveje deres tab

Betydning


Plastposer ikke kan forlænges, hvilket betyder, at de ikke nemt kan genbruges som papir poser . De er lavet af petrokemiske , hvilket er hvad der gør dem ikke-vedvarende og en sundhedsrisiko af planeten . De sidste mange hundrede år , alt imens gør skade på naturlige levesteder og drab på dyr, forveksles med fødevarer . Jo flere plastposer folk bruger , jo større er chancerne for miljøskader .

Effects


Hvis ikke omhyggeligt bortskaffes , kan plastikposer være ødelæggende for dyrelivet . DEFRA ( Department for Environment Food and Rural Affairs ), rapporterede , at 1. 678. 900 tons plastemballage var i England affaldsstrømmen i 2001 . Fordi plastikposer ikke henfalder hurtigt , de bliver i miljøer længere , hvilket mere opbygning på det naturlige landskab end en mere bestandigt materiale som papir ville . Det Marrickville Rådet rapporter om, at over 100. 000 hvaler , skildpadder og fugle dør hvert år som følge af plast i deres miljø .

Suffocation


Spædbørn og småbørn er døde som følge af at lege med plastikposer . Hvert år , Consumer Product Safety Commission modtager omkring 25 rapporter om plasticpose-relaterede spædbarnsdød . På grund af den tynde , lufttæt materiale , kan spædbørn let blokere deres munde og næsebor med plasticposen og blive kvalt .

Forebyggelse /Solution


afholde sig fra plastikpose bruge så meget som muligt vil mindske risikoen for utilsigtet spædbarnsdød , og det vil reducere mængden af plastaffald i miljøet .
En plasticpose er også genbruges , selv om . Det behøver ikke nødvendigvis at blive smidt væk efter en enkelt anvendelse. Prøv at bruge hver plastpose så længe som muligt . Dette vil medvirke til at reducere antallet af plastikposer i omløb .

Typer

De tre typer plastposer , der forårsager mest skade , er renseriet poser , skraldeposer , og indkøbsposer .

Ekspert Insight

Nogle eksperter ønsker at forbyde brugen af plastikposer helt . Los Angeles har passeret anbefalinger , som vil gøre dem ulovlige i supermarkeder i 2012 .
Den britiske regering ser plastikposer som et symbol for en smid-væk samfund . De hævder , " [ Plastposer ] er en væsentlig årsag til kuld . . . . De fleste af de øvrige 13 milliarder poser hvert år ender på lossepladser . "

Alternativer til Plastic Bags

Canvas sække en smart alternativ til plast . Lærred kan vaskes og genbruges , og varer op til 10 år i gennemsnit . Bringe et par lærred poser med dig til butikkens høj grad vil mindske antallet af plastikposer i miljøet .
Papirsposer er ikke så gavnlig for miljøet som lærred tasker , men de kan genbruges . Spædbørn kan ikke blive kvalt på papir poser enten .
Hvis du er kreativ , kan du foretage en gammel plasticpose i en kunst-og-håndværk projekt ( se Resources ) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.