Fakta om røgtobak

Tobaksrygning har en lang historie , fra præcolumbiansk indianerne til nutiden . En cigaret er fuld af over 4. 800 kemikalier . Den nikotin i cigaretter er fysisk vanedannende og kan forårsage abstinenssymptomer, hvis den afhængige rygeren forsøger at holde op . Dette hjælper brændstof tobakken virksomhed, som er en kæmpe industri på verdensplan . Ifølge den amerikanske Lung Association , konkluderede en undersøgelse fra 2006 , at 20,6 procent af amerikanske voksne var cigaret rygere . Der er masser af at holde op med rygning hjælpemidler til rådighed , men det vigtigste element i enhver plan om at bryde fri af denne afhængighed er simpelthen beslutsomhed .

Historie


præ-columbianske indianere første røget tobak i rør til ceremonier , samt medicinske formål . Tobak var første kommercielt dyrket i Amerika i 1612 af Virginia kolonist John Rolfe . Inden for et årti , eksploderede dens popularitet og det blev Virginia 's største handelsvare . Indtil begyndelsen af 1900'erne , var tobak betragtet som medicinsk gavnlig . Det var ikke indtil 1944 , at den amerikanske Cancer Society begyndte at udsende advarsler om rygning , selv om de ikke havde nogen håndfaste beviser indtil 1950'erne . I 1960'erne blev et udvalg dannet for at fremlægge beviser til offentligheden om de skadelige virkninger af rygning . Dette udvalg blev kaldt Surgeon General 's Rådgivende Udvalg for rygning og sundhed .

Sygdomme


Ifølge den amerikanske Lung Association , rygning forårsager en lang liste over sygdomme . Denne liste omfatter parodontitis ( tandkødssygdomme ) , grå stær , koronar hjertesygdom , kronisk bronkitis og emfysem , akut myeloid leukæmi, abdominal aorta aneurisme , lungebetændelse og kræft i lungerne , spiserøret , blæren , bugspytkirtel , mave og nyrer , samt livmoderhalskræft og larynx cancer . Rygning kan også bidrage til barnløshed og øge helbredende tid af sår .

Statistik


The American Lung Association peger på rygning som synderen for mindst én alvorlig sygdom opleves af 8,6 millioner mennesker i USA alene . Denne statistik omfatter mennesker , der lider under virkningerne af passiv rygning . Om 438. 000 amerikanere dør hvert år som følge af cigaret-relaterede forhold.

Afslutning Rygning


rygestop er svært for de fleste mennesker . Der er mange hjælpemidler , der kan hjælpe dig, herunder recepter som Chantix og Zyban , og over -the-counter produkter såsom nikotinplastre eller tyggegummi . Du kan også prøve en juice hurtigt , hvilket kan bidrage til at fjerne giftstoffer fra kroppen hurtigere . Du kan også finde naturlægemidler hjælpemidler på en helsekostforretning .

Ernæring

Tobak rygere har tendens til at have visse ernæringsmæssige mangler , herunder lavere niveauer af zink , calcium , folat , vitamin C og E , beta-caroten , lycopen , og essentielle fedtsyrer . Dette kan være fordi cigaretrøg stigninger frie radikaler i kroppen , som ødelægger sunde celler og bruge antioxidanter hurtigere . Det er vigtigt for rygere at tage en multivitamin , samt spise en konsekvent sund kost, der indeholder masser af grøntsager , frugter og fisk eller andre kilder til Omega -3 fedtsyrer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.