Hvorfor er passiv rygning farlig ?

Dag et stigende antal offentlige og private steder er , ved lov , røg-fri. Hvad er risikoen ved at der undgås ved at nægte cigaretrygning , og hvad er ansvar rygere , der udsætter andre for deres vane

Fakta


Passiv rygning er indånding af cigaretrøg , der enten er udåndet af en ryger eller er kommet direkte fra en tændt cigaret . Kaldet passiv rygning , har videnskabelige undersøgelser fastslået, at trække vejret i denne røg afslører passive rygere til samme farer , de ville blive udsat for , hvis de røg direkte . Passiv rygning indeholder de samme skadelige stoffer .

cigaretrøg


Den cigaretrøg åndede i enten direkte eller indirekte indeholder mange ingredienser , der er skadelige for menneskers sundhed . For eksempel indeholder cigaretter tjære , der har kræftfremkaldende carcinogener , carbonmonoxid , der forstyrrer ilt flow i kroppen . Arsen og ammoniak er også i cigaretter .

farer


Generelt passiv rygning gør en person er modtagelige for de samme sygdomme som aktiv rygning , sådan har lungecancer , hjerteproblemer eller en øget chance for slagtilfælde . Andre farer omfatter øget hoste , øre infektion, lungebetændelse eller en øget risiko for at pådrage diabetes .

farer for børn


Børn udsættes for passiv rygning er endnu mere modtagelige for fare , fordi deres lunger er mindre . For dem , kan passiv rygning forårsager eller forevige astma , resultere i en øget hoste og hovedpine eller kvalme . Hertil kommer , kan passiv rygning forårsager tandproblemer , eller resultere i langvarig behandling problemer .

Misforståelser

Rygere , der tror, at åbne et vindue forsvinder røgen tager fejl . Cigaretrøg kan blandes med luft og dvæle i timevis efter cigaretten er færdig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.