aviær influenza symptomer

Fugleinfluenza er en stamme af influenza virus, som primært rammer fugle , såsom høns , men det har været kendt for at inficere mennesker på lejlighed . Fugleinfluenza ofte forårsager dødsfald hos fugle og nogle gange død i mennesker . I begyndelsen af 1918 , fugleinfluenza , som det også kaldes var ansvarlig for en global pandemi resulterer i millioner af menneskeliv . Symptomerne på aviær influenza er de samme for normal viral influenza ( " influenza " ) , men der er nogle gange mere alvorlige , livstruende komplikationer

Du skal bruge: .
Nikotin tyggegummi .

Kolde Symptomer


Ligesom den konventionelle influenza , nogle af de mest almindelige symptomer på fugleinfluenza er almindelige forkølelses-lignende symptomer . Hoste er et fælles symptom , som er overbelastning . En halsbetændelse er også en fælles tidlige advarselstegn , mens opkastning og diarré er noget mindre almindelige . Generelt ofte influenza udstiller mange symptomer på almindelig forkølelse , men symptomerne er mere alvorlige eller udtalt .

influenzasymptomer


Fugleinfluenza deler også mange symptomer til fælles med influenza , som ikke er generelt forbundet med almindelig forkølelse . Ifølge Mayo Clinic , muskelsmerter , der kan opstå uden synlig grund , og krop kulderystelser eller rysten er mulige symptomer . En høj feber er også et almindeligt symptom på aviær influenza .

utilpashed


Som med influenza , fugleinfluenza sandsynligvis vil føre til en stærk følelse af utilpashed og træthed . Med mild infektioner som forkølelse , er det ofte muligt at fortsætte normal fysisk aktivitet uden megen påvirkning fra virus , men influenza tendens til at være mere invaliderende . Selv ligger stadig i sengen kan være ubehageligt på grund af høj feber og krop ømhed .

øjeninfektion


Ifølge Centers for Disease Control , et symptom på fugleinfluenza er en mild øjeninfektion , som ikke er ofte forbundet med andre former for influenza. Nogle gange en øjeninfektion kan være omfanget af de symptomer , at virussen udviser .

alvorlige komplikationer

Grunden aviær influenza har forårsaget den globale pandemier , er, at det nogle gange fører til livstruende komplikationer . Mayo Clinic , at aviær influenza kan forårsage viral lungebetændelse , som er en irritation af lungerne , der kan forårsage åndenød . Fugleinfluenza kan også føre til akut respiratorisk distress , som er ansvarlig for mange dødsfald i forbindelse med virus.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.