effekten af stofmisbrug på samfundet

Stofmisbrug er udbredt i alle samfund . Økonomier er holdt tilbage , familier er gjort mindre glade og til tider endda sønderrevet af alvorlig personskade, død eller dybt negative konsekvenser af stofmisbrug . Desværre , på tværs af kloden , og gennem tiden har narkotika misbrug manifesteret sig i en eller anden form , så det ud til, at narkotika-misbruger adfærd , og dens virkninger, som denne artikel vil udforske , er både her for at blive.

Alkohol og Long Term


Mens de første billeder til pop ind i ens hoved ved udtrykket " stofmisbrug "er af nåle-deling af heroin hjemløse heroinafhængige og brændt ud crackheads hug i forladte bygninger , den mest udbredte og ødelæggende stofmisbrug er lovlig og forbruges af næsten alle .

Alkohol er bag en overflod af medicinske problemer . Leversygdom er en særlig udbredt problem , som på lang sigt alkoholmisbrugere lægge mere gift i form af alkohol gennem deres krop , end de er i stand til at håndtere . For at minimere skaderne , lever svulmer , hvilket fører til ubehag og nedsat funktion .

Langsigtet alkoholmisbrug kan også føre til hjerteproblemer og en svækket immunsystem . Sidstnævnte problem forårsager alkoholikere til at lide af en langt højere smitsomme sygdomme end andre .

Disse problemer er en dyr dræn på sundhedsområdet industri og økonomien som helhed , da alkohol misbrugere bruge penge på selvrisikoen , der kunne være bedre brugt på noget andet .

Alkohol og på kort sigt


Mens helbredsproblemer påvirker den langsigtede brugere og misbrugere , ulykker og bortfalder i dommen kan ske for enhver , det være sig en 65- årig veteran drikker eller en 16- årig på sin første seks-pack . Tres procent af alle voldelige overfald indebærer store drikkeri , som gør en svimlende 80 procent af dødsfald i drukning og brand . Halvdelen af alle bilulykker inddrage alkohol så godt.

Alkohol og Samfund


Virkningerne af alkohol på samfundet kan til dels måles monetarily . Hvis nogen er i konstant betale selvrisikoen på hans forsikring til lever- sygdom behandling , det er penge, han ikke kan bruge andre steder , hvilket påvirker økonomien som helhed . Hvad mere er , hvis en 20- årig vikler sin bil rundt i et træ , hans familie skal så betale for begravelsen og en ny bil , og økonomien lider både fra dette og det faktum , at han ikke vil være medvirkende til det længere .

kan selvfølgelig intet af dette præcist beskriver den angst og traumer til familier for at miste nogen uventet eller , alternativt , at se dem forsvinde med gulnet , jaundiced hud fra alkoholmisbrug .

Koffein


Mere misbrugt men mindre traumatisk er koffein . En kæmpestor 80 til 90 procent af amerikanerne bruger koffein på daglig basis , og hvis Starbucks overskud er noget at gå efter, er et betydeligt antal af disse brugere afhængige , bliver irritabel og udvikle hovedpine , når de ikke får deres fix . De negative virkninger på samfundet er temmelig ubetydelige , selv om . Ingen havde for meget kaffe og fik i en kamp eller faldt ned ad en trappe .

Receptpligtige Drug Abuse

Det anslås, at 20 procent af amerikanerne har brugt receptpligtig medicin til ikke-medicinske årsager , som er receptpligtig medicin misbrug . Beroligende , beroligende midler og stimulanser er anvendt som rusmiddel , en praksis , der er steget i de seneste år som lægerne er blevet mere liberal med recepter og medicin er blevet tilgængelige online . Da " receptpligtig medicin " er sådan en bred etiket , er det ikke muligt at gå gennem virkningerne af dem alle , men som enhver kemisk misbrug eller afhængighed , kan stoffet forrang frem for brugerens forhold til hans eller hendes familie , venner og sociale netværk .

ulovlige stoffer

Ulovlige stoffer er absolut den mest omtalte , men deres virkninger blegner i sammenligning med den lovlige stoffer , der er nævnt ovenfor . Ligesom receptpligtig medicin , er der alt for mange ulovlige stoffer for at gå gennem virkningerne af hver enkelt , men også gerne receptpligtig medicin , misbrug af en af dem , hvad enten marihuana , LSD , eller heroin , er usundt for brugerens krop , sind og sociale liv .

Konklusioner

En rød tråd løber gennem alle stofmisbrug : den forrang, det tager over alt andet i misbrugers liv . Dette gør ægtefæller og børn føler sig som om de kommer på andenpladsen i et løb med et kemikalie. Det samme gælder for karriere inden for kunstverdenen , finansielle beslutninger og andre vigtige ting , der bør først og fremmest i alle voksnes sind .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.