fordelene ved rygestop

Rygning påvirker hele din krop på en negativ måde . Ingen celle er upåvirket af de toksiner, som du lægger i din krop , når du ryger . Producenter af cigaretter nødt til at sætte advarsler på etiketterne informere rygere i farlig effekt de har på dit helbred . På grund af den vanedannende kvaliteter af tobak , er det svært at holde op , når du har startet , men kendskab til fordelene ved at stoppe rygning kan hjælpe dig lykkes

Du skal bruge: .
pibetobak Pipe toolLong køkken kampe
<. /h4 >

Længere Life


Omkring 90 procent af lungekræft tilfælde er forårsaget af rygning . Når du afslutter , din chance for død reduceres med op til 50 procent i 5 år. Du reducere risikoen for koronar hjertesygdom , reducere slagtilfælde risikoen , og er mindre tilbøjelige til at have mund , hals og spiserør kræft .

Look Bedre


De fleste mennesker er bekymrede over at se unge . Få ting gør dig til at se lige så gammel som tør , rynket hud og farves , gule tænder . Rygning indsnævrer blodkarrene i hudens yderste lag , så den ikke får nok ilt og næringsstoffer . Rygning skader også kollagen og elasticitet , der giver huden dens styrke og fleksibilitet . Hvis du holder op med at ryge , blodkar udvide , så din hud får de næringsstoffer, den har brug for . Du vil udvikle færre rynker , især omkring mund og øjne . Tobak pletter kan fjernes , og misfarvede tænder kan rengøres og hvide bidrage til at genoprette en ung leder smil . Hvis du op med at ryge , vil dine tænder forbliver hvide i lang tid .

Feel Better


Din blodtryk og puls falder . Det er nemmere at trække vejret som din iltindholdet stiger og kulilte falder . Din omsætning forbedres , bidrager til at varme din kolde hænder og fødder . Det er nemmere at gå , dit energiniveau stiger , og du er mindre tilbøjelige til at hoste og være overbelastede . Du vil ikke være så træt , og du vil være i stand til at smage og lugte igen .

Mental Fordele


op med at ryge kan forbedre den mentale skarphed . Din evne til at være stærk nok til at holde op kan løfte depression , give dig selvtillid , og giver dig mere tid til at forfølge interesser .

Savings

Ved at holde op med at ryge, kan du gemme dine centrale syn . Du kan spare en masse penge , især med prisen for tobak og afgifter du betaler på den stigende regelmæssigt . Du sparer penge på medicin du tager for rygerelaterede sygdomme som infektioner , ondt i halsen , diabetes , gummi sygdom , mavesår , astma , bronkitis og emfysem . Du kan gemme dit eget liv og livet for dem omkring dig . Passiv rygning dræber omkring 40. 000 mennesker hvert år , i henhold til American Heart Association .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.