fysiske og følelsesmæssige konsekvenser af rygestop

Træffer beslutningen om at stoppe med at ryge er et liv at ændre beslutning, har mange effekter . Ifølge MedlinePlus , er døden fra tobak bruge de mest almindelige forebygges dødsårsag , med omkring halvdelen af dem , der ikke op med at ryge ved at dø af problemer relateret til rygning . På trods af denne kendsgerning , er mange rygere tøver med at holde op , nogle dels på grund af bekymringer for de fysiske og følelsesmæssige effekter forbundet med rygestop

Positive Fysisk . Effekter


Ifølge røgfri . gov , vil du trække vejret bedre , hoste mindre , har friskere ånde og dine tænder vil blive hvidere . Nogle andre positive fysiske effekter af rygestop omfatte en tilbagevendende følelse af lugt og forbedret smag .

positive sundhedsmæssige virkninger


Der er mange positive sundhedsmæssige virkninger af rygestop . Nogle af de sundhedsmæssige fordele omfatter lavere blodtryk , forbedret omsætning , nedsat risiko for hjertesygdomme , slagtilfælde , kræft , for tidlig død og grå stær . Derudover vil dem omkring dig ikke være i risiko for sundhedsmæssige problemer på grund af passiv rygning .

Emotional Effects


Stop Smoking Tips lister en række positive følelsesmæssige effekt af rygestop . Disse omfatter føle sig mere kontrol over dit liv , føler sig mere gennemført , med en bedre selvværd og følelse lykkeligere . Men den American Cancer Society viser nogle negative følelsesmæssige konsekvenser , der skal tages i betragtning. Disse omfatter irritabilitet , depression og angst .

Negative fysiske effekter


The American Cancer Society , at der er nogle negative fysiske virkninger af rygeophør , der vil medføre, at nogle deltagere at begynde at ryge igen . Disse virkninger starter som regel inden for få timer efter indtagelse af din sidste puff , og de får stadig mere intense , indtil de top to til tre dage efter den sidste pust , hvorefter de gradvist bliver lettere at håndtere indtil de er fuldstændig aftager , hvilket kan tage en par uger . De effekter omfatter hovedpine , svimmelhed , øget appetit og vægtstigning , svært ved at koncentrere og træthed .

Håndtering med negative virkninger

Ifølge en rapport fra agenturet for Healthcare Forskning og Kvalitet ( AHRQ ) , rådgivning , der omfatter tilskyndelse støtte og udvikle praktiske løsninger på problemer er en vigtig del af rygestop . I rapporten hedder det , at identificere og undgå situationer , der øger sandsynligheden for at ryge igen , taler om kampe rygestop , læring personlig coping metoder til kampe og har en stærk support team er alle elementer , der øger risikoen for ophør programmet er effektivt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.